A- A+
Νέα εταιρική χρεωστική με bonus από την Alpha Bank
Μία νέα χρεωστική κάρτα, ειδικά για εταιρείες και επαγγελματίες, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης bonus, προσφέρει η Alpha Bank στους πελάτες της.

Ο λόγος γίνεται για τη νέα Enter Bonus Business American Express®, η οποία δημιουργήθηκε από την Alpha Bank σε συνεργασία με την American Express.

Η νέα κάρτα λειτουργεί με τεχνολογία contactless και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρήσεως, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύει όλες τις αγορές, μέσω του προγράμματος επιβραβεύσεως Bonus.

Μα άμεση χρέωση λογαριασμού

Με τη νέα κάρτα, οι αγορές προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο, πραγματοποιούνται χρεώνοντας τον εταιρικό λογαριασμό, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον, σε όλες τις αγορές συλλέγονται Bonus πόντοι, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε πληθώρα προϊόντων και υπηρεσίες όπως: αεροπορικά εισιτήρια, καύσιμα, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, ασφάλειες και σε πολλές προσφορές και εκπτώσεις στα περισσότερα από 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus.

Με την Enter Bonus Business American Express® η παρακολούθηση των επιχειρηματικών εξόδων που πραγματοποιούνται με τη χρήση της γίνεται με ευκολία, μέσω αναλυτικής ενημερώσεως στο εκκαθαριστικό της κάρτας.

Επιπρόσθετα, οι αγορές καλύπτονται από το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, το οποίο παρέχεται χωρίς χρέωση από την Alpha Bank.

Ανέπαφες πληρωμές

Με την ενσωμάτωση της πρωτοποριακής τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών (contactless), οι αγορές πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη ευκολία και ταχύτητα.

Η κάρτα λειτουργεί όπως μία κάρτα Chip & PIN, ενώ επιπλέον επιτρέπει να πραγματοποιούνται ανέπαφες συναλλαγές γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στις επιχειρήσεις με το σήμα contactless.

Ο κάτοχος της κάρτας την κρατάει απλά μπροστά από τον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών και η συναλλαγή ολοκληρώνεται χωρίς να απομακρύνεται η κάρτα από τα χέρια του κατόχου και χωρίς να χρειάζεται υπογραφή στη σχετική απόδειξη.

Η νέα κάρτα Enter Bonus Business American Express® τεχνολογίας contactless διατίθεται στο δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank.