A- A+
Νέα χαμηλότοκα δάνεια για τον πρόστιμο των ημιυπαίθριων χώρων
Δανειακά προϊόντα που χρηματοδοτούν το κόστος ρύθμισης της αλλαγής των όρων χρήσης της ακίνητης περιουσίας, που είναι γνωστό και ως πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους, μειώνοντάς το κατά 10% προσφέρουν οι τράπεζες.

Ηδη δύο τράπεζες, η Attica bank και η T Bank εξέδωσαν ειδικά δάνεια, χωρίς να απαιτείται η προσημείωση του ακινήτου, τα οποία χρηματοδοτούν αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Η κυβέρνηση έχει ήδη δώσει παράταση στην πληρωμή του προστίμου έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Οι καταναλωτές λαμβάνοντας δάνειο και αποπληρώνοντας το πρόστιμο στο ελληνικό δημόσιο εφάπαξ, κερδίζουν έκπτωση 10% και εξαιρούνται από τις διαδικασίες της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων για τα επόμενα 40 χρόνια.

Παράλληλα, αποκτούν τη δυνατότητα νόμιμης μεταβίβασης του ακινήτου και σύνδεσής του με τα δίκτυα κοινής ωφελείας, ενώ εμμέσως επιτυγχάνουν διατήρηση ή και αύξηση της αξίας του.

Τα προγράμματα της αγοράς

- Αναλυτικότερα, η Attica Bank προσφέρει το δάνειο «Attica Τακτοποίηση Ακινήτων» με τους εξής όρους:

• Μέγιστο ποσό χορήγησης €30.000
• Επιτόκιο συνδεδεμένο με το Euribor μηνός πλέον περιθωρίου από 6% έως 8% (πλέον εισφοράς Ν. 128/75, σήμερα 0,6%)
• Διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 120 μήνες

Από την άλλη πλευρά η Τ Bank μπορεί να εξασφαλίσει:

• Κάλυψη του ποσού για το σχετικό πρόστιμο, μέσω καταναλωτικού ή επισκευαστικού δανείου, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης του δανείου.
• Εξόφληση της οφειλής σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας T VISA ή T MasterCard έως και σε 6 δόσεις.

Οι υπόλοιπες τράπεζες καλύπτουν τη συγκεκριμένη ανάγκη μέσω των καταναλωτικών δανείων με ή χωρίς προσημείωση. Για να βρείτε το φθηνότερο καταναλωτικό δάνειο που σας ταιριάζει κάντε κλικ ΕΔΩ.