A- A+
Νέα ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητο από τη Groupama Φοίνιξ
Συνολικά 11 καλύψεις, 7 δωρεάν υπηρεσίες και 1 δώρο υγείας περιλαμβάνει το Motor GP, το οποίο αποτελεί το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Groupama Φοίνιξ.

Πέραν της υποχρεωτικής από το νόμο αστικής ευθύνης, το Motor GP παρέχει αστική ευθύνη για ζημιές εντός φυλασσομένων χώρων, κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, υπηρεσία εξυπηρέτησης οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, προστασία από κινδύνους φωτιάς, κλοπής, τρομοκρατικών ενεργειών, θεομηνιών, θραύσης κρυστάλλων, αλλά και προστασία bonus malus και νομική προστασία.

Ένα επιπλέον όφελος για τους ενδιαφερόμενους είναι η πρόσβαση σε online σύστημα τιμολόγησης (μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.groupama-phoenix.com), το οποίο επιτρέπει τον άμεσο και ακριβή υπολογισμό των ασφαλίστρων.

Πακέτο δωρεάν υπηρεσιών

Περαιτέρω προστιθέμενη αξία στο Motor GP προσδίδει το πακέτο 7 δωρεάν υπηρεσιών Anesis Αυτοκίνητο που σε περίπτωση ζημιάς και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, προσφέρει προτεραιότητα στο συνεργείο, γραπτή εγγύηση της επισκευής, εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου, τεχνικό έλεγχο 20 σημείων, απευθείας πληρωμή του συνεργείου από της εταιρία, αντικατάσταση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της επισκευής, καθώς και παραλαβή – επιστροφή του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής του πελάτη.

Οδική βοήθεια και νοσοκομειακή κάλυψη μετά από ατύχημα προσφέρονται προαιρετικά σε πολύ προνομιακή τιμή.

Τέλος, όπως κάθε συμβόλαιο της Groupama Φοίνιξ, το Motor GP συνοδεύεται δωρεάν από την εκπτωτική κάρτα Υγείας Δώρον, για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.