A- A+
Νέα αποταμιευτικά προγράμματα από την Proton Bank
Δύο νέα αποταμιευτικά προϊόντα μακροπρόθεσμης διάρκειας που εξασφαλίζουν σύνταξη ή ένα βοήθημα για τις μελλοντικές ανάγκες ενός παιδιού, προσφέρει η Proton Bank, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife Alico.

Μέσα από τα νέα προγράμματα έχετε τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής σας ηλικίας, να προνοήστε ώστε να εξασφαλίσετε την οικονομική άνεση που επιθυμείτε κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης ή να παρέχετε ένα στήριγμα στα παιδιά σας όταν ενηλικιωθούν.

Το Proton σύνταξη προσφέρει:

  • Ευελιξία. Ρυθμίστε εσείς, σύμφωνα με τις δυνατότητες σας, το ποσό αποταμίευσης, ξεκινώντας από μόνο €65 τον μήνα ή €764,72 το χρόνο και επιλέξτε τη συχνότητα καταβολής, μηνιαία ή ετήσια.
  • Εγγύηση. Με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 3,35% (το μέγιστο επιτρεπτό από την ελληνική νομοθεσία).
  • Εξασφάλιση της οικογένειας σας, αφού σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα, η οικογένεια σας παίρνει, εφάπαξ και άμεσα, το τριπλάσιο του ποσού που θα παίρνατε στη λήξη του προγράμματος.
  • Προστασία από τον πληθωρισμό με αυτόματη υποχρεωτική ετήσια αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων κατά 5%.
  • Ευκολία καταβολής ασφαλίστρων, μέσω πάγιας εντολής χρέωσης του καταθετικού λογαριασμού σας στην Proton Bank ή μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας.
  • Επιλογή του τρόπου είσπραξης του κεφαλαίου στη λήξη του προγράμματος: είτε εφάπαξ είτε ως ισόβια μηνιαία σύνταξη είτε ως ισόβια μηνιαία εγγυημένη για 10, 15 ή 20 χρόνια.
  • Φοροαπαλλαγή, με ετήσια έκπτωση στο φόρο έως €240 για ατομικά εισοδήματα και έως €480 για οικογενειακά εισοδήματα, σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι η εγγύηση στην καταβολή της μηνιαίας σύνταξης για 10, 15 και 20 χρόνια αφορά τη δυνατότητα μεταβίβασης της σύνταξης σε τρίτον σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου μετά την έναρξη καταβολής της σύνταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η σύνταξη θα καταβάλλεται στον τρίτο δικαιούχο μέχρι τη συμπλήρωση 10 ή 15 ή 20 ετών, αναλόγως την περίπτωση, από την ημερομηνία έναρξης καταβολής της σύνταξης στον ασφαλισμένο.

Οι παροχές του Proton Παιδί

Η Proton Bank, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife Alico, σχεδίασε το νέο αποταμιευτικό - ασφαλιστικό πρόγραμμα Proton παιδί, με το οποίο, σταδιακά αλλά συστηματικά, δημιουργείται ένα αξιόλογο κεφάλαιο για τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού.

Το πρόγραμμα Proton παιδί απευθύνεται σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες, συγγενείς ή τρίτους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα εφόδιο για τις ανάγκες του παιδιού. Το PROTON παιδί προσφέρει :

  • Ευελιξία. Ρυθμίστε εσείς, σύμφωνα με τις δυνατότητες σας, το ποσό αποταμίευσης, ξεκινώντας από μόνο €65 τον μήνα ή €764,72 το χρόνο και επιλέξτε τη συχνότητα καταβολής, μηνιαία ή ετήσια.
  • Εγγύηση. Με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 3,35% (το μέγιστο επιτρεπτό από την ελληνική νομοθεσία)
  • Εξασφάλιση του παιδιού, αφού σε περίπτωση απώλειας ζωής του συμβαλλόμενου από ατύχημα, θα καταβληθεί στο παιδί εφάπαξ και άμεσα, το τριπλάσιο του ποσού που θα καταβαλλόταν στη λήξη του προγράμματος.
  • Προστασία από τον πληθωρισμό, με αυτόματη υποχρεωτική ετήσια αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων κατά 5%.
  • Ευκολία καταβολής ασφαλίστρων μέσω πάγιας εντολής χρέωσης του καταθετικού λογαριασμού σας στην Proton Bank ή μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας.
  • Φοροαπαλλαγή με ετήσια έκπτωση στο φόρο έως €240 για ατομικά εισοδήματα και έως €480 για οικογενειακά εισοδήματα, σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία.
  • Είσπραξη του συνολικού κεφαλαίου, μαζί με τις αποδόσεις, στη λήξη του προγράμματος.
  • Το πρόγραμμα Proton παιδί παρέχεται από την ασφαλιστική εταιρεία MetLife Alico, Λ.Κηφισίας 119 Μαρούσι Αττικής, και δεν αποτελεί τραπεζική κατάθεση ή υποχρέωση της Proton Bank, ούτε είναι εγγυημένο από αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Proton Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210 6970000.