A- A+
Μπείτε στον ψηφιακό κόσμο των Playstation και Xbox πληρώνοντας μέσω winbank

Ηλεκτρονικούς κωδικούς για τις αγαπημένες σας πλατφόρμες παιχνιδιών και ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορείτε πλέον να αποκτήσετε μέσω της winbank της Τρ. Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για τη νέα υπηρεσία πληρωμών «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο», με την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις σχετικές με ψηφιακό περιεχόμενο πληρωμές μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

H πληρωμή για την απόκτηση ψηφιακών κωδικών περιεχομένου Ψυχαγωγίας (Digital Content) πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών winbank με χρέωση του λογαριασμού σας ή της κάρτας σας έκδοσης της Τράπεζας Πειραιώς.

Σε ποιους απευθύνεται

Η νέα υπηρεσία πληρωμών αφορά όλους τους χρήστες της winbank.

Είτε είστε λάτρεις του gaming και των προϊόντων ψυχαγωγίας, είτε απλώς θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο, μπορείτε να αποκτήσετε τον ψηφιακό κωδικό της αρεσκείας σας, πραγματοποιώντας την πληρωμή σας μέσω winbank web banking ή του winbank mobile app.

Μπορείτε σε πρώτη φάση, να αποκτήσετε άυλες κάρτες ψηφιακού περιεχομένου των SONY (PlayStation), MICROSOFT (Xbox) και BLIZZARD.

Πώς γίνεται η πληρωμή

Ο τρόπος πραγματοποίησης της πληρωμής είναι απλός.

Από όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μπαίνετε απλώς στη winbank και επιλέγετε από το μενού ΑΓΟΡΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ &> ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, «Ψυχαγωγία & Ψηφιακό περιεχόμενο».

Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω του winbank mobile app, επιλέγετε από το μενού ΝΕΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ> «Ψυχαγωγία και ψηφιακό περιεχόμενο»*.

Η πληρωμή μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας εκδόσεως της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, πάντα με την ασφάλεια της winbank.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πληρωμής σας, σας αποστέλλεται αυτόματα ο ηλεκτρονικός κωδικός του παρόχου ψηφιακού κωδικού μέσω SMS (στο κινητό που έχετε δηλώσει στη winbank) και email.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του παρόχου, ενεργοποιείτε τον κωδικό και απολαμβάνετε το αγαπημένο σας προϊόν ψυχαγωγίας.