A- A+
Μειώστε το λογαριασμό ρεύματος όσο «Μένουμε Σπίτι» - Με δώρα ως 70 ευρώ τα νέα πακέτα

Η παραμονή στο σπίτι κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού συνεπάγεται και υψηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Αυτό καθιστά συμφέρουσα την αλλαγή παρόχου ρεύματος.

Τα πακέτα που προσφέρουν οι ιδιώτες πάροχοι ρεύματος μπορούν να εξασφαλίσουν χαμηλότερες τιμές έως και 42% σε σχέση με τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Τώρα λοιπόν που έχετε χρόνο στο σπίτι, δεν θα ήταν κακή ιδέα να το ψάξετε λίγο παραπάνω και να αλλάξετε πάροχο.

Μέσω της υπηρεσίες energy-market, δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι για να κάνετε αίτηση και να μεταβείτε στο νέο πάροχο.

Όλα γίνονται online και χωρίς να καταλάβετε τίποτα, αλλάζετε εταιρεία και μειώνετε τους λογαριασμούς ρεύματος.

Συγκρίνετε τα τιμολόγια και κάντε online αίτηση εδώ

Κερδίστε έως και 70 ευρώ με τον πρώτο λογαριασμό

Επιπλέον, αυτήν την περίοδο μαζί με κάθε νέα σύνδεση, οι εταιρείες δίνουν συγκεκριμένα δώρα στους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα:

  • Η nrg προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια καυσίμων Shell με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή Φυσικού Αερίου
  • Η Prtoergia χαρίζει 70 ευρώ στους λογαριασμούς όσων νέων πελατών επιλέξουν το συνδυαστικό πακέτο ρεύματος - φυσικού αερίου. Το ποσό πιστώνεται στον πρώτο ή στους επόμενους λογαριασμούς.

Επιπλέον, δίνει δωρεάν την  υπηρεσία Protergia Home Care, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

  • Η ELPEDISON δίνει στους νέους της πελάτες που είναι και κάτοχοι καρτών της Eurobank, 50 ευρώ Επιστροφή δώρο στον πρώτο λογαριασμό τους.

Επιπλέον, σε μόνιμη βάση θα κερδίζουν Επιστροφή 3% επί της συνολικής αξίας του λογαριασμού τους, εφόσον εξοφληθούν με κάρτες Eurobank.

  • Η WAΤT & VOLT προσφέρει σε όλους τους πελάτες δωρεάν δύο ασφαλιστικά προγράμματα:

- Δωρεάν τεχνική βοήθεια από την AXA Assistance στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο (έως 100τ.μ.) σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης με συνολικό όφελος έως 300€.

- Δωρεάν κάρτα υγείας Med+ από τη WATT+VOLT για υπηρεσίες υγείας και διαγνωστικών εξετάσεων άνω των 300€ σε συμβεβλημένα κέντρα και νοσοκομεία.

  • Η εταιρεία ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ προσφέρει με κάθε νέα σύνδεση 60 ευρώ δώρο για αγορές στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος σε επιταγές έκπτωσης AB Plus (2.000 πόντοι AB Plus)

Συγκρίνετε online όλους τους παρόχους ρεύματος