A- A+
Μειώνει κατά το 1/3 την έκπτωση συνέπειας η ΔΕΗ - Στο 10% από 1/4
Στη μείωση κατά το 1/3 της έκπτωσης συνεπούς πληρωμής των λογαριασμών από τους πελάτες της, προχωρά από τον επόμενο μήνα η ΔΕΗ, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα τις χρεώσεις της.

Όπως αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας, η έκπτωση 15% στην τιμή του ρεύματος που απολαμβάνουν έως σήμερα όσοι πληρώνουν τους λογαριασμούς εμπρόθεσμα, μειώνεται στο 10%.

Αυτό θα ισχύει από την 1η Απριλίου 2019. Επιπλέον, από την ίδια ημερομηνία, η έκπτωση για την προπληρωμή της ετήσιας κατανάλωσης που είναι σήμερα 6%, μειώνεται στο 4%.

Αλλαγή παρόχου για οικονομία

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται ακόμη πιο συμφέρουσα η αλλαγή παρόχου ενέργειας, καθώς οι εναλλακτικές επιλογές θα γίνουν ακόμη πιο οικονομικές.

Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται σήμερα αρκετές εταιρείες προμήθειας ρεύματος, οι οποίες προσφέρουν ανταγωνιστικά τιμολόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει το πρόγραμμα που τον συμφέρει καλύτερα και να εξοικονομήσει σημαντικά ποσά σε ετήσια βάση.

Μπορείτε να κάνετε σύγκριση όλων των τιμολογίων εδώ και να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα κερδίζετε το χρόνο από την αλλαγή παρόχου.