A- A+
Μετά την Alpha Bank, επιβράβευση και από την Εθνική σε όσους δέχονται πληρωμές με κάρτα
Επιβράβευση μέσω του προγράμματος Go4More θα έχουν οι πελάτες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες της Εθνικής Τράπεζας, που δέχονται συναλλαγές με κάρτες.

Εφόσον η συναλλαγή εκκαθαριστεί μέσω των συστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, τότε ο πελάτης κερδίζει πόντους στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Go4More.

Στην περίπτωση που το τερματικό αποδοχής καρτών είναι της Εθνικής Τράπεζας, το κέρδος ανέρχεται σε 4 πόντους για κάθε 10 ευρώ συναλλαγών.

Αν όμως το POS είναι άλλου παρόχου, τότε οι πόντοι παραμένουν στους 4 αν η πληρωμή γίνει με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και διπλασιάζονται αν η κάρτα είναι εκδόσεως άλλης τράπεζας.

Η προϋπόθεση

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης θα πρέπει να επισκεφτείτε το συνεργαζόμενο κατάστημα της Εθνικής.

Προϋπόθεση αποτελεί η ένταξη της επιχείρησης στο πρόγραμμα Go4More.

Μετά την ένταξη οι πελάτες της θα κερδίζουν πόντους για τις αγορές που πραγματοποιούν και θα μπορούν να τους εξαργυρώνουν πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Το κόστος και το όφελος

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 0,75% ή 1,75% επί της αξίας των αγορών που πραγματοποιούνται με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Όφελος για την επιχείρηση, πέραν της προβολής της από την Εθνική Τράπεζα, προκύπτει από το γεγονός ότι για το ποσό της έκπτωσης που κερδίζουν οι πελάτες μέσω της εξαργύρωσης πόντων, δεν πληρώνουν προμήθεια στην Εθνική.

Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης της επιχείρησης πραγματοποιήσει αγορές 50 ευρώ και εξαργυρώσει πόντους κερδίζοντας έκπτωση 10 ευρώ, θα καταβάλει προμήθεια στην Εθνική για τα 40 ευρώ.

Bonus από την Alpha Bank

Η πρώτη που εισήγαγε το θεσμό της επιβράβευσης στην αποδοχή καρτών ήταν η Alpha Bank, μέσω του προγράμματος Bonus.

Κάθε φορά που δέχεστε πληρωμές στην επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας το τερματικό My Alpha POS, κερδίζετε.

Η επιβράβευση γίνεται με βάση το ύψος των συναλλαγών από την αποδοχή όλων των καρτών (Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay). Συγκεκριμένα: