A- A+
Mediσυν: Ευέλικτη οικογενειακή ασφάλιση υγείας από την AXA
Μία νέα γενιά προγραμμάτων Υγείας με την ονομασία Mediσυν, που στους ασφαλισμένους προσιτές λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις σημερινές ανάγκες ασφάλισης, εγκαινίασε πριν από λίγους μήνες η AXA Ασφαλιστική.

Το Mediσυν προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού διαφορετικού προγράμματος ανά ασφαλισμένο, στο ίδιο οικογενειακό ασφαλιστήριο, ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση, καθώς και οι εκπτώσεις που παρέχονται στον κάθε ασφαλισμένο ανάλογα με το προφίλ και τις ανάγκες του μπορεί να φτάσουν έως και το 17%.

Ασφάλιση νέων ανέργων

Δεδομένου της μεγάλης ανεργίας που πλήττει τους νέους είναι πολύ θετικό ότι στο οικογενειακό ασφαλιστήριο τα ασφαλισμένα παιδιά μπορούν να εισαχθούν μέχρι την ηλικία των 23 ετών, ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια του οικογενειακού ασφαλιστηρίου μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το 50% των ασφαλισμένων με προγράμματα Mediσυν είναι ηλικίας έως 30 ετών. Επίσης, το πρόγραμμα Mediσυν μπορούν να το αποκτήσουν άτομα μέχρι 65 ετών, μία παράμετρος που το διαφοροποιεί από αντίστοιχα προγράμματα της αγοράς.

Μια ακόμα καινοτομία του προγράμματος είναι η απλή και κατανοητή γλώσσα που έχει χρησιμοποιηθεί στη διαμόρφωση των όρων του, με ξεκάθαρα περιεχόμενα, ορισμούς και καλύψεις.

Νοσοκομειακές καλύψεις

Επιπλέον, η ΑΧΑ εξασφάλισε σε όλους τους ασφαλισμένους της, που έχουν νοσοκομειακά προγράμματα, μια δυναμική σειρά Προνομίων Υγείας σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτήρια, όπως διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές, ιατρικές επισκέψεις και άλλες υπηρεσίες.

Το νέο πρόγραμμα παρουσιάζεται και μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα www.axa.gr, οπού οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το Mediσυν, να υπολογίσουν τα ασφάλιστρά τους και να λάβουν πληροφορίες για τις συνεργασίες και τις προσφορές που παρέχει η Εταιρία μέσα από τα Προνόμια Υγείας.

Τέλος, η ΑΧΑ έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων της 24ωρη Γραμμή Υγείας, 801 111 222 333 από σταθερό ή 210 726 8000 από κινητό, όπου τους ενημερώνει για τα υφιστάμενα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια, για τις καλύψεις και παροχές του προγράμματός τους και τους παρέχει ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία τους.