A- A+
Media Markt: 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank ως 22/9
€πιστροφή 20% σε επιλεγμένες λευκές συσκευές στα καταστήματα Media Markt προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της που θα κάνουν αγορές έως και τις 22/9.

Η προσφορά 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές λευκών συσκευών - πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες, ψυγεία και άλλες επιλεγμένες λευκές συσκευές, Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, Samsung, LG, Miele, Whirlpool, Indesit, Aeg, Zanussi & Morris αξίας από 399 ευρώ και άνω.

Οι αγορές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 12/09 έως και 22/09/2018 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν σε κατάστημα Μedia Markt.

Για αγορές από το eshop www.mediamarkt.gr θα κερδίζετε 1% €πιστροφή μετά από 3 εργάσιμες ημέρες που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των καταστημάτων Media Markt και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 20% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 16/10/2018.

Η προσφορά ισχύει με την προϋπόθεση να εξοφληθεί το σύνολο της αξίας αγοράς των συμμετεχόντων προϊόντων μέχρι τις 22/09/2018.