A- A+
Μέχρι σήμερα τρεις προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για online αγορές από τις τράπεζες

Μέχρι σήμερα, Κυριακή 10/5, ισχύουν οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για online αγορές από Eurobank και Εθνική Τράπεζα.

Πρόκειται για προσφορές που ενεργοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και αφορούν αποκλειστικά σε αγορές μέσω των e-shops των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τις εξής προσφορές:

  • Εθνική Τράπεζα - go4more

- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Κάνε τώρα τις αγορές σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kωτσόβολος ή στο 210-2899999 και κέρδισε το 10% της αξίας των αγορών σου σε go4more πόντους.

Η προσφορά ισχύει από 05/05 έως και 10/05 για αγορές σε πλυντήρια/πλυντήρια στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, εντοιχιζόμενες συσκευές, απορροφητήρες, κουζίνες, ψυγεία/ψυγειοκαταψύκτες, τηλεοράσεις, κλιματιστικά και μικροσυσκευές.

Για αυτές τις αγορές θα κερδίζεις 40 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν στο 10% της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενα ψώνια στους συνεργάτες go4more< πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

- Maison Marasil

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 4 έως και 10 Μαΐου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Maison Marasil οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα κερδίζουν 40 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε όφελος 10% επί της αξίας της συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Mε την εκκαθάριση της συναλλαγής, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (1 πόντος για κάθε 10€ συναλλαγής με χρήση χρεωστικής κάρτας και 1 πόντος για κάθε 5€ συναλλαγής με χρήση πιστωτικής κάρτας).

Οι υπόλοιποι πόντοι θα πιστωθούν στις 10 Ιουνίου.


  • Eurobank - Επιστροφή

- Sephora

Η προσφορά ισχύει από 01.05.2020 έως και 10.05.2020 για online αγορές από το sephora.gr ή από την εφαρμογή Sephora Greece.

Το ποσοστό της Επιστροφής σε αυτό το διάστημα διαμορφώνεται σε 10% επί της αξίας κάθε συναλλαγής.