A- A+
Μέχρι πότε τον Οκτώβριο μπορείτε να εκδώσετε online πιστωτική κάρτα με δώρο καλωσορίσματος

Εκπνέουν ττον Οκτώβριο 3 προσφορές επιβράβευσης για όσους επιλέξουν να εκδώσουν νέα πιστωτική κάρτα online μέσω του λογαριασμού τους στο e-banking.

Πρόκειται για προσφορές που ενεργοποιήθηκαν πριν λίγο καιρό και επνέουν αυτό το μήνα.

Οι τράπεζες δίνουν κίνητρο σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα, να το κάνουν μέσω e-banking και όχι στο κατάστημα.

Το κίνητρο αυτό μεταφράζεται σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές στους συνεργάτες κάθε τράπεζας, μέσω των συνδεδεμένων με τις πιστωτικές κάρτες, προγραμμάτων επιβράβευσης.

Όλες οι προσφορές και πότε λήγουν

Οι ενεργές προσφορές και η ημερομηνία λήξης τους είναι οι εξής:

Εθνική Τράπεζα - Έως 31/10

Όσοι κάνουν αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα μέσω e-banking μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, κερδίζουν τα εξής:

- 5.000 go4more πόντους δώρο

- 3% μηνιαία επιβράβευση σε go4more πόντους στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  και πρατήρια Shell για αγορές έως το τέλος του 2020.


Τράπεζα Πειραιώς - Έως 31/10

Εάν ολοκληρώσετε την αίτησή σας μέσω e-banking και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, θα κερδίσετε 10.000 yellows ή τριπλάσιους welcome πόντους σε σχέση με το κανονικό.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας συνδεδεμένες με το πρόγραμμα yellow και για όσες προσφέρουν ούτως ή αλλιώς δώρο καλωσορίσματος.


Eurobank - Έως 27/10

Προσφέρει δώρο 40 ευρώ στις αιτήσεις για την πιστωτική κάρτα μασούτης Visa από 18/09 έως και 27/10, ανεξάρτητα από το που θα γίνουν, online ή σε κατάστημα.

Το όφελος είναι το εξής:

  • 20€ δωροεπιταγή μασούτης.
  • 20€ από το πρόγραμμα επιβράβευσης στο οποίο συμμετέχει η νέα κάρτα σας, για να τα εξαργυρώσετε στα καταστήματα λιανικής μασούτης.

Αlpha Bank - Χωρίς προθεσμία

Η τράπεζα ανεξάρτητα από το πως θα κάνετε την αίτηση (online ή σε κατάστημα), προσφέρει από 3.000 έως 10.000 bonus πόντους ανάλογα με την κάρτα, ως δώρο καλωσορίσματος, οι οποίοι πιστώνονται μετά την πρώτη συναλλαγή.