A- A+
Με μειωμένα επιτόκια από 10/1 οι προθεσμιακές καταθέσεις της Eurobank - Αποδόσεις ως 0,30%

Σε νέα προς τα κάτω αναπροσαρμογή των επιτοκίων σε συγκεκριμένους λογαριασμούς προθεσμίας προχώρησε η Eurobank από τις 10 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, η τράπεζα σταμάτησε την προσφορά ενισχυμένης κατά 20% επιβράβευσης στα online προϊόντα, ενώ προχώρησε σε στοχευμένες περικοπές σε συγκεκριμένα προγράμματα.

Οι μειώσεις στις αποδόσεις φθάνουν έως και τις 10 μονάδες βάσης, ενώ σε συγκεκριμένα προϊόντα προστέθηκε άλλη μία κλίμακα, πάνω από τις 200.000 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό περιορίστηκε η απόδοση για χαμηλότερα ποσά και ανέβηκε ο πήχης της κατάθεσης για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής απόδοσης.

Πλέον, το υψηλότερο επιτόκιο που μπορείτε να πετύχετε μέσω των λογαριασμών προθεσμίας διαμορφώνεται σε 0,30%.

Πότε συμφέρει η επιβράβευση

Τα αποδοτικότερα προϊόντα της τράπεζας, με βάση το συνολικό κέρδος, είναι αυτά που είναι συνδεδεμένα με το πρόγραμμα Επιστροφή.

Με αυτά κερδίζετε εκτός από τόκους και Ευρώ Επιστροφή, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Εάν ψωνίζετε σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την τράπεζα, το τελικό σας όφελος είναι αναμφίβολα υψηλότερο σε σχέση με τα απλά προθεσμιακά προγράμματα.

Συγκρίνετε σε 1΄ όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις