A- A+
Με δώρο 30 ευρώ οι νέες πιστωτικές κάρτες της Eurobank που θα εκδοθούν μέσω e-banking

Κίνητρο για την απόκτηση πιστωτικής κάρτας κάνοντας την αίτηση στο e-banking της τράπεζας, δίνει η Eurobank σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της.

Όσοι κάνουν αίτηση για πιστωτική κάρτα online από 01.02.2021 έως και 15.03.2021 και η κάρτα εκδοθεί έως τις 15.04.2021, θα μπορούν να κερδίσουν 30 ευρώ €πιστροφή.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν, πέραν της υποβολής αίτησης μέσω e-banking, είναι να πραγματοποιήσουν συναλλαγές αξίας 30 ευρώ και πάνω έως και 30.04.2021.

Δηλαδή η Eurobank θα τους χαρίσει τα πρώτα 30 ευρώ των αγορών τους, επιστρέφοντάς τα στην κάρτα, υπό τη μορφή ευρώ €πιστροφή, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Η διαδικασία

Η έκδοση πιστωτικής κάρτας γίνεται μέσα από το e-Banking σας, όπου κάνετε γρήγορα την αίτησή σας για την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει.

Ανεβάζετε εύκολα το εκκαθαριστικό σας ή ακόμη ένα δικαιολογητικό, και υπογράφετε τη σύμβαση ηλεκτρονικά με ασφαλή διαδικασία.

Τέλος, λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας ταχυδρομικά, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Δώρο 10.000 yellows από Τρ. Πειραιώς

Ανάλογη δράση τρέχει τους τελευταίους μήνες και η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας σε όλους όσους εκδώσουν πιστωτική κάρτα μέσω e-banking, δώρο από το εκάστοτε πρόγραμμα επιβράβευσης.

Ειδικότερα, εάν αποκτήσετε νέα πιστωτική κάρτα και κάνετε την πρώτη σας αγορές έως το τέλος Φεβρουαρίου, θα κερδίσετε αυτόματα 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος στα υπόλοιπα προγράμματα επιβράβευσης.

Όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 απλά βήματα, αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking.

1. Επιλέγετε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει μέσω του ειδικά διαμορφωμένου εργαλείου:

2. Καταχωρείτε την αίτησή σας, οποιαδήποτε στιγμή

3. Παραλαμβάνετε την πιστωτική σας κάρτα

Η αίτησή σας αξιολογείται άμεσα από την τράπεζα. Με την έγκρισή της, υπογράφετε τα συμβατικά έγγραφα με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή και η κάρτα αποστέλλεται στη διεύθυνσή σας, χωρίς να επισκεφθείτε κατάστημα.