A- A+
Με 5% €πιστροφή ως το τέλος του έτους οι αγορές με νέες πιστωτικές κάρτες Eurobank

Κίνητρο στους πελάτες της να αποκτήσουν μία νέα πιστωτική κάρτα, προσφέροντάς τους επιβράβευση 5% σε όλες τις αγορές τους ως το τέλος του χρόνου, δίνει η Eurobank.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε αυτό το ποσοστό επβράβευσης είναι να κάνετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα το διάστημα από 12/10/2020 έως και 13/11/2020, αφού προηγουμένως έχετε ενημερωθεί από τη Eurobank ότι η προσφορά απευθύνεται και σε εσάς.

Αν δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας η προσφορά ρωτήστε τον τραπεζικό σας σύμβουλο. Σε κάθε περίπτωση, οι πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στην ενέργεια και μπορούν να εκδοθούν και μέσω e-banking, είναι οι ακόλουθες:

  • Eurobank Mastercard Classic
  • Eurobank Mastercard Gold
  • Cosmote World Mastercard
  • Euroline Style Mastercard

Πληρωμές με το Eurobank Wallet

Από εκεί και πέρα με επιβράβευση 5% θα ανταμοίβονται μέχρι το τέλος του έτους όλες οι αγορές σας σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, αρκεί η πληρωμή στο POS να γίνει με το Eurobank Wallet.

Πρόκειται για το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Eurobank που ψηφιοποιεί τις κάρτες σας και επιτρέπει την εκτέλεση συναλλαγών σε φυσικά τερματικά.

Το μέγιστο ποσοστό €πιστροφής που μπορείτε να λάβετε από τη συγκεκριμένη προσφορά έως το τέλος του έτους είναι τα 50 ευρώ.

Η απόδοση των επιπλέον ευρώ €πιστροφή που δικαιούστε θα πιστωθούν σε ενεργή σας κάρτα Eurobank έως το τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου.