A- A+
Marfin Egnatia: Ιατρική κάλυψη για διαβητικούς
Νέα εποχή υπηρεσιών σε όσους πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη σηματοδοτούν η λειτουργία του Διαβητολογικού Αθηνών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, και το πρωτοποριακό πρόγραμμα CNP MARFIN ΔΙΑΒΗΤΗΣ + ΥΓΕΙΑ, όπως ανακοινώθηκε σε Συνέντευξη Τύπου.

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και επιτρέπει με μικρή ετήσια επιβάρυνση την ιατρική, διαγνωστική, προληπτική και εκπαιδευτική κάλυψη των ασθενών.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, με σκοπό να παρέχεται η εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη φροντίδα καθώς και η συστηματική παρακολούθηση που απαιτούνται για την εύκολη και σωστή ρύθμισή τους.

Σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Αθηνών και τα Νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις βασικές ιατρικές ειδικότητες που σχετίζονται με το Διαβήτη, δωρεάν πλήρη ετήσιο προληπτικό έλεγχο και διαγνωστικές εξετάσεις με ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση.

Στα 300 ευρώ η μέση ετήσια δαπάνη

Η μέση ετήσια δαπάνη ενός διαβητικού που θα επιλέξει τον ιδιωτικό τομέα για να εξυπηρετήσει τις πάγιες ανάγκες του σε διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, υπολογίζεται από 1000 έως 1500 Ευρώ ετησίως, ενώ με το ασφαλιστικό αυτό πρόγραμμα με λιγότερα από 300 ευρώ το χρόνο, εξασφαλίζει την ιατρική, διαγνωστική, προληπτική και εκπαιδευτική του κάλυψη από ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά αξιόπιστο Διαβητολογικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα παρέχεται, αποκλειστικά, από το Δίκτυο Καταστημάτων της Marfin Egnatia Bank, ανοίγοντας έναν οποιοδήποτε λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Το Διαβητολογικό Αθηνών, το οποίο λειτουργεί στο Πολυϊατρείο Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, Χίλτον), είναι το πρώτο Κέντρο Αναφοράς στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και στο οποίο αντιμετωπίζεται το σύνολο των αναγκών τoυς, ενώ παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη νόσο.

Σε συνεργασία με τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το Διαβητολογικό Αθηνών, υποστηρίζει όλες - τις σχετιζόμενες με το Σακχαρώδη Διαβήτη- ειδικότητες: Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο, Οφθαλμίατρο, Καρδιολόγο, Ρευματολόγο, Αγγειολόγο, Νεφρολόγο, Νευρολόγο και Ποδίατρο - Ποδολόγο.

Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ με τη σύμφωνη γνώμη τόσο της Marfin Egnatia Bank όσο και της CNP Marfin Life στηρίζει μέσω των Ομοσπονδιών των Διαβητικών, τις ευπαθείς και χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες, παρέχοντας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το 5% των συνολικών συμβολαίων του προγράμματος σε διαβητικούς που είναι ανασφάλιστοι, άνεργοι ή/και κάτω από τα όρια της φτώχιας.