A- A+
Λύσεις υγείας από τη ΝΝ με μεγάλες καλύψεις και έκπτωση 160 ευρώ τα πρώτα δύο χρόνια - Προσφορά ως 31/3

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υγείας Gold της ΝΝ προσφέρει με έκπτωση για τα δύο πρώτα χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς από τα καταστήματά της έως και τις 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα προνομιακό πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει με χαμηλό ετήσιο κόστος σημαντικές καλύψεις για τους ασφαλισμένους, όπως:

  • Απευθείας καταβολή εξόδων νοσηλείας σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
  • Αποζημίωση για το 80% των εξόδων νοσηλείας σε Νοσοκομεία του Εξωτερικού
  • Πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης μέσω των διαγνωστικών κέντρων Affidea ή Βιοϊατρικής

Το κόστος διαμορφώνεται σε ετήσια βάση από 308,60 ευρώ για παιδιά και από 360,40 ευρώ για ενηλίκους, ενώ η πρωτοβάθμια φροντίδα και η πρόληψη παρέχονται με 177,67 ευρώ το χρόνο ανεξαρτήτως ηλικίας..

Ωστόσο, ισχύει έκπτωση 100€ για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης και 60€ για τον δεύτερο χρόνο έως 31 Μαρτίου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά   

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ετήσια με αυτόματη ανανέωση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σε μηνιαίες δόσεις.

Η ασφάλιση υγείας ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD σας προσφέρει πλήρη ασφάλιση που καλύπτει το κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, συμπληρώνοντας τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.

Σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και σας προσφέρει μοναδικά προνόμια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας - ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD, είναι εύκολη και απλή. Εσείς, επισκεφτείτε το κατάστημα Πειραιώς που σας εξυπηρετεί κι εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα απαραίτητα.

Άμεση διαδικασία αποζημίωσης

Σε περίπτωση νοσηλείας σας σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, τα έξοδα καταβάλλονται απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία NN Hellas.

Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσεστε από την υποχρέωση εκταμίευσης χρημάτων για την κάλυψη αυτής της απρόβλεπτης δαπάνης υγείας.

Σε συμβεβλημένο νοσοκομείο στην Ελλάδα, καλύπτεται το 100% των εξόδων απευθείας από την NN Hellas. Εσείς καταβάλλετε μόνο τη συμμετοχή σας.

Σε Νοσοκομεία του Εξωτερικού, εσείς εξοφλείτε το νοσοκομείο και η ΝΝ Hellas σας αποζημιώνει σε ποσοστό 80% των εξόδων,

Σε δημόσιο νοσοκομείο, καταβάλλεται ημερήσιο επίδομα νοσηλείας.

Συγκρίνετε όλα τα προγράμματα υγείας σε 1'