A- A+
Ξεκίνησαν οι προσφορές για τις καλοκαιρινές διακοπές σε όσους πληρώνουν με κάρτα

Το καλοκαίρι έφτασε και οι τράπεζες ξεκίνησαν τις προσφορές επιβράβευσης για τις καλοκαιρινές διακοπές σε όσους χρησιμοποιουν την κάρτα τους για τις πληρωμές.

Πρόκειται για τις πρώτες καμπάνιες της εφετινής τουριστικής περιόδου, οι οποίες προς το παρόν αφορούν ξενοδοχεία / δωμάτια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ενοικιάσεις ΙΧ.

Έτσι, χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τα παραπάνω έξοδα και κερδίζετε ανταμοιβή που σας δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές στους συνεργάτες της κάθε τράπεζας.

Όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι όμως, οι προσφορές θα αυξάνονται, προς όφελος των κατόχων τραπεζικών καρτών όλων των ειδών.

Οι ενεργές προσφορές

Αυτή τη στιγμή δύο προγράμματα επιβράβευσης έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης. Συγκεκριμένα:

Εθνική Τράπεζα - go4more

- Ξενοδοχεία - Δωμάτια: Κλείστε τη διαμονή σας στο Ekdromi.gr έως και τις 11/6 και κερδίστε μία διανυκτέρευση δώρο και 15% της αξίας της συναλλαγής σε go4more πόντους. Κάντε κράτηση εδώ

- Ενοικιάσεις ΙΧ:  Κάντε κράτηση έως τις 13/6 για ενοικιαζόμενο ΙΧ στην CarNmotion και κερδίστε το 15% της αξίας της συναλλαγής με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και το 20% με πιστωτική. Κάντε κράτηση εδώ


Eurobank - €πιστροφή

Μπορείτε να κάνετε κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων για όλο το καλοκαίρι και να κερδίζετε σε κάθε αγορά 5% της αξίας της σε ευρώ €πιστροφή.

Η τράπεζα συνεργάζεται με τις ακόλουθες δύο επιχειρήσεις:


Πειραιώς - yellow

Κερδίζετε το 20% της αξίας της συναλλαγής (100 yellows ανά 1 ευρώ), κλείνοντας τα εισιτήριά σας στην Aegean Speed Lines μέχρι τις 25/6.