A- A+
Ξεκίνησαν οι καλές προσφορές επιβράβευσης για αγορές με κάρτα - Που δίνει 20% η Eurobank

Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα ξεκίνησαν να ενεργοποιούν οι τράπεζες, δίνοντας τη δυνατότητα για ψώνια με διπλό κέρδος.

Οι καταναλωτές κερδίζουν από τη μία πλευρά μέσω των μειωμένων τιμών διάθεσης των προϊόντων από τις επιχειρήσεις και από την άλλη παίρνουν πίσω ένα σημαντικό ποσοστό της συναλλαγής από την τράπεζά τους.

Οι νέες ενέργειες

Την αρχή για την εφετινή εκπτωτική περίοδο έκανε η Eurobank και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου οι κάτοχοι καρτών Eurobank μπορούν να αποκτήσουν οικιακές συσκευές από το ΠΛΑΙΣΙΟ και να κερδίσουν 20% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου για αγορές οικιακών συσκευών αξίας από 199 ευρώ και πάνω.

Μετά τη συναλλαγή θα κερδίζετε το 1% της αξίας της σε ευρώ €πιστροφή και το υπόλοιπο 19% θα πιστωθεί σε ενεργή σας κάρτα έως και την 1η Μαρτίου.

ADVERTISEMENT

Άλλες προσφορές

Ταυτόχρονα, η Eurobank έχει ενεργοποιήσει τις δύο ακόλουθες προσφορές για αγορές επίπλων και ειδών σπιτιού:

- pakketo.com

Κερδίζετε 10% επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή για τις αγορές που θα κάνετε έως και τις 30 Ιανουαρίου στα καταστήματα pakketo και στο pakketo.com.

Εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικικία επίπλων και ειδών σπιτιού σε προνομιακές τιμές.


24home.gr

Κερδίζετε 10% επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή σε κάθε αγορά σας στο e-shop. Η τράπεζα δεν αναφέρει μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά.

Στο 24home.gr βρίσκετε ποικιλία ειδών σπιτιού, όπως λευκά είδη, διακοσμητικά, είδη μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα εσωτερικού χώρου, έπιπλα κήπου και βεράντας.