A- A+
Ξεκινά ο 3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας από τη Eurobank και τον ΣΕΒ
Με την τρίτη διοργάνωσή του συνεχίζεται ο πανελλήνιος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», στηρίζοντας φιλόδοξες ιδέες. Οι δηλώσεις συμμετοχής.

Με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, ο Διαγωνισμός επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα, ανοίγοντας δρόμους για την εμπορική τους αξιοποίηση και στηρίζοντας, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, μια άλλη Ελλάδα που σκέπτεται, παράγει και καινοτομεί.

Με εφαλτήριο την εξαιρετική επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων, ο Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας συνεχίζει να αναδεικνύει τη σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την επιχειρηματική δραστηριότητα ως άξονα ενός εθνικού σχεδίου για έξοδο από την κρίση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 1ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας υποβλήθηκαν 297 υποψήφιες προτάσεις, εκ των οποίων οι 91 στο πεδίο της έρευνας (30%) και οι 206 στο πεδίο της καινοτομίας (70%). Αντίστοιχα, στον 2ο Διαγωνισμό υποβλήθηκαν 242 υποψήφιες προτάσεις (60 στο πεδίο της έρευνας και 182 στο πεδίο της καινοτομίας).

Όροι συμμετοχής

Οι όροι συμμετοχής και το κείμενο της προκήρυξης έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του Διαγωνισμού, www.kainotomeis.gr.

Σε όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού το site του «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» θα ενημερώνει για την εξέλιξη, τα χρονοδιαγράμματα και γενικά θα παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τον ως άνω ιστότοπο.

Ο Διαγωνισμός «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» έχει και παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα με αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter. Κάντε like στο www.facebook.com/kainotomeisGR και γίνετε followers στο www.twitter.com/kainotomeisGR.