A- A+
Κρατήσεις ξενοδοχείων με έκπτωση 5% με κάρτες Geniki
Μία νέα υπηρεσία μέσω της οποίας οι πελάτες της μπορούν να «κλείνουν» ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο με έκπτωση 5% μέσω της πιστωτικής τους κάρτας, προσφέρει η Geniki Bank.

Πρόκειται για την υπηρεσία «GENIKI Hotels Online», η οποία σε συνεργασία με την TUI, μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους καρτών της GENIKI Bank μια online υπηρεσία κράτησης ξενοδοχείων.

Μέσω της νέας πλατφόρμας έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα προνομιακή τιμολόγηση σε σχέση στις ήδη προνομιακές τιμές που προσφέρει η TUI.

Πώς λειτουργεί

Για να κλείσετε ξενοδοχείο μέσω του GENIKI Hotels Online, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα //whitelabels.hotelopia.com/Geniki, επιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σας και τις ημερομηνίες διαμονής και να επιλέξετε, ανάμεσα στα ξενοδοχεία που σας προτείνονται, αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η πληρωμή γίνεται με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της GENIKI Bank - GENIKI Visa Classic, Gold και GENIKI Visa Business, GENIKI MasterCard – ή την προπληρωμένη κάρτα GENIKI e-shopping.

Πλεονεκτήματα

• Επιπλέον έκπτωση 5% στις ήδη προνομιακές τιμές που προσφέρει η TUI

• Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, GENIKI infoline 801 11 600 300 καθημερινά 09.00-21.00

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό).

Σημειώνεται ότι TUI Travel PLC αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως η οποία προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε 180 χώρες, εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 20 κύριες αγορές παρέχοντας ευρεία γκάμα προϊόντων αναψυχής.