A- A+
Κινητά και tablets με 20% όφελος στη WIND πληρώνοντας με κάρτες yellow της Τρ. Πειραιώς

Όφελος έως και 20% στις αγορές προϊόντων τεχνολογίας από τα καταστήματα WIND θα έχουν έως και 13/6 οι κάτοχοι καρτών yellow της Τρ. Πειραιώς.

Η προσφορά ισχύει από 01/06/2020 έως και 13/06/2020 για αγορές Smartphones, Tablets και Αξεσουάρ, συνολικής αξίας 200 ευρώ και άνω, από τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα της WIND.

Εξαιρούνται οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, οι αγορές συμβολαίων καρτοκινητής, οι online συναλλαγές και οι πληρωμές λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, το κέρδος σε yellows διαμορφώνεται ως εξής:

- Για αγορές αξίας από 200€ έως 699,99€, 50 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής (όφελος 10%)

- Για αγορές αξίας από 700€ και άνω, 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής (όφελος 20%)

Απόδοση yellows

Η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.