A- A+
Κερδίστε ταξίδι στη Disneyland με Citi Mastercard
Διαγωνισμό για τους κατόχους των καρτών MasterCard με δώρο ένα ταξίδι στη Disneyland με τα έξοδα όλα πληρωμένα, διοργανώνει η Citibank για τους πελάτες της.

Συμμετοχή στην κλήρωση αποκτούν όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard (Citibank MasterCard Classic, Citibank MasterCard Gold, Affinity Card MasterCard, Affinity Card World MasterCard), που θα πραγματοποιήσουν έως και τις 28/2 έστω μία συναλλαγή.

Για κάθε επιπλέον συναλλαγή θα κερδίζουν μία συμμετοχή στην ίδια κλήρωση.

Τι περιλαμβάνει το δώρο

Όπως αναφέρει η Citi, χρησιμοποιώντας την κάρτα σας Citibank MasterCard μπορεί εσείς και η οικογένειά σας να απολαύσετε τη μαγεία της Disneyland® Paris από κοντά, ενώ θα έχετε και την εκπληκτική ευκαιρία να δείτε το παιδί σας να συμμετέχει στη Μαγική Παρέλαση της Disney.

Αυτή η εμπειρία περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια της οικογένειας (έως 4 μέλη), 2 διανυκτερεύσεις στο 5 αστέρων Disneyland® Hotel, πρόσβαση και στα 2 Disney® Park για 3 ημέρες και πλήρη διατροφή.

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πρωινό σας με Ήρωες της Disney ως ξεχωριστοί προσκεκλημένοι του Μίκι και των φίλων του.

Επιπλέον, 150 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αυθεντικό κουκλάκι Disney® του Μίκι ή της Μίνι.

Ενημερωθείτε για τους όρους του διαγωνισμού