A- A+
Κερδίστε μία μηχανή YAMAHA απλά παίρνοντας προσφορά ασφάλισης για το όχημά σας

Διαγωνισμό με έπαθλο μία μηχανή YAMAHA μεγάλου κυβισμού διοργανώνει η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλίστρων insurancemarket έως το τέλος του καλοκαιριού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση είναι να μπείτε στο insurancemarket.gr και να πάρετε μία προσφορά ασφάλισης για τη μηχανή σας.

Προχοχή! Δεν χρειάζεται να κλείσετε το συμβόλαιο και να το πληρώσετε. Αρκεί να πάρετε προσφορά. Φυσικά, συμμετοχή στην κλήρωση θα έχετε ακόμη κι αν εκδώσετε τελικά το συμβόλαιό σας μέσω της πλατφόρμας.

Η διαδικασία συμμετοχής

Μετά τη λήψη της προσφοράς θα λάβετε επιβεβαιωτικό της συμμετοχής στον διαγωνισμό ηλεκτρονικό μήνυμα, μαζί με την προσφορά για την ασφάλιση της μοτοσικλέτας σας.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με την καταχώρηση μίας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 01.06.2020 έως την 31.08.2020. Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή επί όλων των έγκυρων συμμετοχών θα διενεργηθεί την 15.09.2020 και ώρα 17:10 στο κατάστημα του Insurancemarket Φιλελλήνων 7 - 9 .

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μία μοτοσικλέτα εργοστασίου κατασκευής YAMAHA, μοντέλο Yamaha Crypton S.,115 κυβικών και αξίας 2.320 ευρώ.