A- A+
Κερδίστε 100 ευρώ €πιστροφή ψωνίζοντας σε σούπερ μάρκετ με τα ecoupons του €πιστροφή app της Eurobank

Κλήρωσε με έπαθλο 100 ευρώ €πιστροφή για 5 νικητές διοργανώνει η Eurobank για όσους κάνουν χρήση των ecoupons του €πιστροφή app για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήση αποκτούν όσοι προχωρήσουν σε αγορές σε σούπερ μάρκετ με τα ecoupons που θα βρουν στην εφαρμογή €πιστροφή app της Eurobank κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Προϊόντα με ecoupons βρίσκετε στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app.

Τα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή είναι τα εξής:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, μασούτης, Χαλκιαδάκης, e-Fresh.gr, ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Γαλαξίας, Κρητικός, market in, OK Anytime Markets, bazaar, Γέγος, Βιδάλης, SYN.KA, Κρόνος, Ανδρικόπουλος, Δήμητρα markets, Καραγιάννης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

- Να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

- Να έχετε ή να κατεβάσετε την εφαρμογή €πιστροφή app.



Πώς κερδίζετε με ecoupons

Βρείτε προϊόντα με ecoupons στην ενότητα €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app. Επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Δείτε ποια σουπερμάρκετ συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons και επιλέξτε σε ποιο θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα με ecoupons που σας ενδιαφέρουν.

Για να πληρώσετε, χρησιμοποιήστε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Συμπληρώστε τα στοιχεία της απόδειξης στο €πιστροφή app.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα τα ευρώ €πιστροφή που κερδίσατε από τις αγορές σας πιστώνονται σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Ποιο είναι το όφελος

Με κάθε αγορά κερδίζετε σε ευρώ €πιστροφή την αξία των κουπονιών που έχουν τα προϊόντα που αγοράζετε.

Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από το κουπόνι κάθε προϊόντος. Υπάρχουν κουπόνια με 10%, 15%, 20% ή και 50% της αξίας του προϊόντος.

Στα σουπερμάρκετ που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, εκτός από την αξία των κουπονιών κερδίζετε και το ποσοστό €πιστροφή που προσφέρει η συνεργαζόμενη επιχείρηση.