A- A+
Και η Groupama στη μάχη των εκπτώσεων στα ασφάλιστρα ΙΧ - Με -10% σε όλα τα συμβόλαια

Συνεχίζεται το μπαράζ προσφορών στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με τις εταιρείες να προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα νέα συμβόλαια.

Αναμφίβολα η περίοδος είναι ιδανική για να ανανεώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, καθώς οι εταιρείες έχουν κατεβάσει τα ασφάλιστρα έως και 43%.

Ακόμη κι αν το ισχύον συμβόλαιό σας δεν λήγει άμεσα, μπορείτε από τώρα να κλειδώσετε τα μειωμένα ασφάλιστρα, επιλέγοντας την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το νέο σας ασφαλιστήριο.

Στο χορό των εκπτώσεων μπήκε εδώ και λίγες ημέρες και η Groupama Ασφαλιστική, η οποία σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της για μειωμένα τιμολόγια στον κλάδο των αυτοκινήτων, προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% έως και την 31η Μαΐου.

Η έκπτωση ισχύει για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο ασφαλισμένος.

Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι στα ασφαλιστήρια συμβόλαια νέου οδηγού ή νέας άδειας οδήγησης, θα ισχύει κανονικά η ήδη προβλεπόμενη επιβάρυνση.

Άλλες εταιρείες που έχουν ενεργοποιήσει αυτήν την περίοδο προσφορές είναι οι εξής:

  • Hellas Direct: Δώρο 1 μήνας σε κάθε νέο συμβόλαιο 120 ημερών και άνω
  • Interasco: Έκπτωση 22% για ασφάλιση αυτοκινήτου
  • UNIQUE: Προσωρινή έκπτωση -43% στα νέα συμβόλαια
  • ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Έκπτωση -15% στα νέα συμβόλαια έως 30/4
  • Anytime: Έκπτωση έως 25% για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

Πάρτε online προσφορά τώρα