Καταναλωτής | Αυτοκίνητο

1-20 of 145

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Με το δεξί έκανε ποδαρικό στο 2020 η αγορά των ΙΧ - Άνοδος 7,50% στις πωλήσεις

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για την αγορά του αυτοκινήτου το 2020, καθώς οι πωλήσεις συνέχισαν την αυξητική τους πορεία. Πόσα πουλήθηκαν τον Ιανουάριο.

Περισσότερα
Σενάριο για αυξήσεις στα διόδια της Αττικής Οδού σε κορεσμένους σταθμούς

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εφαρμογής αυξήσεων σε σταθμούς της Αττικής Οδού που η κίνηση είναι αυξημένη, λίγους μήνες μετά το μπλόκο σε ανατιμήσεις.

Περισσότερα
Έρχονται τα ενιαία παράβολα για τα διπλώματα οδήγησης - Πόσο κοστίζουν

Ενιαία παράβολα αντί δύο πληρωμών θα μπορούν να εκδίδουν οι πολίτες για έκδοση και ανανέωση διπλώματος οδήγησης από τις 10 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα
Μεταβιβάσεις αυτοκινήτων από το ...σπίτι υπόσχεται η κυβέρνηση - Οι 13 e-παρεμβάσεις

Στην ηλεκτρονικοποίηση όλων των εργασιών που σχετίζονται με τις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων προχωράει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα
Πάνω από 185 χιλ. ΙΧ πουλήθηκαν το 2019 στην Ελλάδα - Ποιες μάρκες προτιμήσαμε

Με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης έτρεξαν και το 2019 οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων, που ξεπέρασαν τις 185 χιλιάδες. Οι πιο δημοφιλείς μάρκες.

Περισσότερα
Σε POS στους τροχονόμους με κάρτα η πληρωμή κλήσεων της Τροχαίας με έκπτωση

Αλλάζουν τα πάντα στη διαδικασία επιβολής των προστίμων, καθώς ξεκινά άμεσα η προμήθεια της Τροχαίας με tablet και POS για τη βεβαίωση και πληρωμή κλήσεων αντίστοιχα.

Περισσότερα
Αδ. Γεωργιάδης: Κλέφτης όποιος πρατηριούχος αυξήσει τις τιμές στα καύσιμα

Καμία ανατίμηση στα καύσιμα στην Ελλάδα δεν νοείται σήμερα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και της αύξησης των διεθνών τιμών του πετρελαίου, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Περισσότερα
Μεγάλη άνοδος στις πωλήσεις ΙΧ το 2019 - Ξεπέρασαν τις 200.000 τα νέα οχήματα

Συνεχίστηκε και το Νοέμβριο η άνοδος των πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων από το εξωτερικό αυτοκινήτων, με επιταχυνόμενους ρυθμούς σε σχέση με πέρυσι.

Περισσότερα
Νέα άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων - Ποιες μάρκες είναι οι πιο δημοφιλείς

Συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο η άνοδος στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, ενώ ανοδικό ήταν και το 10μηνο του 2019, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία.

Περισσότερα
Πώς θα γίνον πιο φθηνά τα μεταχειρισμένα ΙΧ εισαγωγής - Το σχέδιο
Σε σημαντικές παρεμβάσεις στην αγορά του αυτοκινήτου, με στόχο να καταστούν φθηνότερα τα μεταχειρισμένα οχήματα εισαγωγής νέας τεχνολογίας, προχωρά η κυβέρνηση.
Περισσότερα
Μπλόκο στα αυτοκίνητα με γυρισμένα ΙΧ από τα ΚΤΕΟ - Σε ισχύ από 26/9
Νέοι κανόνες στους ελέγχους ΚΤΕΟ όταν διαπιστώνεται ότι το όχημα έχει «γυρισμένα» χιλιόμετρα τίθενται σε ισχύ από τις 26 Σεπτεμβρίου. Θα προστίθενται τεκμαρτά χλμ. στους μετρητές.
Περισσότερα
Κίνητρα για την απόκτηση ηλεκτροκίνητων ΙΧ - Μειωμένα τέλη, φόροι, ΦΠΑ
Την εισαγωγή κινήτρων για την απόκτηση ηλεκτροκίνητων ΙΧ εισάγει η κυβέρνηση, με στόχο να καταστήσει φθηνότερη την απόκτησή τους για την αντικατάσταση του παλαιού στόλου οχημάτων.
Περισσότερα
Ακυρώνονται οι αυξήσεις στην Αττική Οδό - Τρεις τρόποι μείωσης των διοδίων
Την ακύρωση της αύξησης των διοδίων της Αττικής Οδού συμφώνησε η κυβέρνηση με την εταιρεία που διαχειρίζεται το δρόμο, δίνοντας ανάσα στους χρήστες του.
Περισσότερα
Κατέβασε ταχύτητα το α΄ εξάμηνο του 2019 η αγορά του ΙΧ - Οι κυρίαρχες μάρκες
Σημαντική πτώση σημείωσε ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των πωλήσεων αυτοκινήτων το α΄ εξάμηνο του 2019, ενώ συνεχίζεται η στροφή στα μεταχειρισμένα.
Περισσότερα
«Παγώνει» η αύξηση στα διόδια της Αττικής Οδού - Τρεις τρόποι για να τα μειώσετε
Με νομοθετική παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών παγώνει προσωρινά η αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό, που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου.
Περισσότερα
Κατεβάζει «ταχύτητα» η αγορά ΙΧ - Ποιες μάρκες πουλούν περισσότερο εφέτος
Σημαντική μείωση καταγράφουν εφέτος οι ρυθμοί ανόδου των πωλήσεων αυτοκινήτων, καθώς εξαντλείται σταδιακά η δυναμική που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Περισσότερα
Οι 3 τρόποι για να πληρώνετε λιγότερα στην Αττική Οδό και μετά την αύξηση των διοδίων στα 3 ευρώ
Στα 3 ευρώ αυξάνεται από την ερχόμενη Δευτέρα το κόστος κάθε διέλευσης από την Αττική Οδό, μετά την απόφαση της εταιρείας να αυξήσει τα διόδια.
Περισσότερα
Δωρεάν μίνι σέρβις από την Anytime στην Εθνική Οδό
Δωρεάν έλεγχο ταξιδιού 7 σημείων θα προσφέρουν η Anytime της INTERAMERICAN και η Νέα Οδός σε όλους τους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό δίκτυο.
Περισσότερα
Συνεχίζεται η άνοδος στις πωλήσεις ΙΧ - Ποιες μάρκες είναι οι πιο δημοφιλείς
Συνεχίζεται, αν και με επιβραδυνόμενους ρυθμούς, η άνοδος στις πωλήσεις ΙΧ αυτοκινήτων το 2019, με τα μεταχειρισμένα να αυξάνουν τα μερίδιά τους.
Περισσότερα
Σημάδια κόπωσης στην αγορά των ΙΧ - Στροφή σε μεταχειρισμένα - Οι πωλήσεις το α΄ τρίμηνο
Πτώση σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα σημείωσαν οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων το Μάρτιο, ως αποτέλεσμα της υποχώρησης των ταξινομήσεων καινούριων οχημάτων. Την ίδια περίοδο αυξήθηκε ο όγκος στα μεταχειρισμένα.
Περισσότερα

1-20 of 145

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8