A- A+
Καταναλωτικό €15.000 χωρίς εξασφαλίσεις από την Εμπορική
Άμεση ρευστότητα μέσα από γρήγορες και απλές διαδικασίες συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές η Εμπορική Τράπεζα, με τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του καταναλωτικού δανείου “Xpress”.

Συγκεκριμένα, το δάνειο “Xpress” χωρίς εξασφαλίσεις, προσφέρει μετρητά έως και 15.000 ευρώ, ακόμη και την ίδια μέρα, καθώς και χαμηλή σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου από 18,11 ευρώ ανά 1.000 ευρώ δανείου, ανεξάρτητα από τις όποιες επιτοκιακές μεταβολές, για τον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό των δανειοληπτών.

Σύμφωνα με την τράπεζα, το νέο καταναλωτικό δάνειο “Xpress” αποτελεί την ιδανική λύση για την κάλυψη έκτακτων προσωπικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς παρέχει άμεση ρευστότητα με γρήγορες διαδικασίες, παράλληλα με μία σειρά πλεονεκτημάτων για τη διευκόλυνση του δανειολήπτη.

Επιπλέον, με το δάνειο“Xpress” η τράπεζα προσφέρει ευελιξία στην αποπληρωμή, με τη δυνατότητα παράλειψης έως και δύο δόσεων το χρόνο, ενώ με το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας πληρωμής δόσης εξασφαλίζεται η ομαλή εξυπηρέτηση του δανείου σε περίπτωση επαγγελματικής δυσκολίας.

Παράλληλα, η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπων από καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, “ΤακτοποίησηXpress”, το οποίο στοχεύει στην υγιή χρηματοδότηση ιδιωτών, προσφέροντας λύσεις για την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών τους.

Το πρόγραμμα “ΤακτοποίησηXpress” εξακολουθεί να προσφέρει χαμηλή σταθερή δόση, από 13,50 ευρώ ανά 1.000 ευρώ δανείου, καθώς και τρίμηνη άτοκη περίοδο χάριτος στην έναρξη του δανείου. Επιπλέον έχει ενισχυθεί με ευελιξίες αποπληρωμής για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών.