A- A+
Κάντε online αίτηση για πιστωτική κάρτα και κερδίστε έως 50 ευρώ - Οι 3 ενεργές προσφορές

Δώρα αξίας έως και 50 ευρώ προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους κάνουν αίτηση μέσω e-banking ή mobile banking για την απόκτηση νέας πιστωτικής κάρτας αυτήν την περίοδο.

Τα έπαθλα αυτά είναι επιπρόσθετα της επιβράβευσης που λαμβάνουν σε είδος οι νέοι κάτοχοι των καρτών κατά την έκδοσή τους.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, οι τρεις τράπεζες που δίνουν δώρα για την έκδοση πιστωτικής κάρτας είναι οι εξής:

- Alpha Bank

Η προσφορά ισχύει για εσάς που θα κάνετε αίτηση online για οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus έως και το τέλος Νοεμβρίου.

Αν είστε στους πρώτους 450 που κάνετε αίτηση και εγκριθεί, κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για τις αγορές σας από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Μετά την έκδοση θα λάβετε SMS με τον κωδικό της δωροεπιταγής στον αριθμό του κινητού που δηλώσατε στην αίτησή σας, ενώ μπορείτε να την εξαργυρώσετε έως 31.12.2022.


ADVERTISEMENT


Eurobank

Η ενέργεια ισχύει για όσους κάνουν αίτηση online από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App για πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, έως 30.11.2022.

Η τράπεζα δεσμεύετε ότι θα εκδώσει την κάρτα έως και τις 15.12.2022.

Εάν πραγματοποιήσετε αγορές συνολικής αξίας τουλάχιστον 50 ευρώ έως και τις 15.12.2022, η Eurobank θα πιστώσει στο λογαριασμό σας 30 ευρώ €πιστροφή για εξαργύρωση σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης.


ADVERTISEMENT


Τράπεζα Πειραιώς

Με αφορμή την αναβάθμιση του mobile banking, που επιτρέπει πλέον την υποβολή αιτήσεων για νέες πιστωτικές κάρτες, η τράπεζα ενεργοποίησε την ακόλουθη προσφορά:

Όσοι αποκτήσουν νέα κάρτα και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως και τις 3 Δεκεμβρίου 2022, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή  τριπλάσιους σε σχέση με το κανονικό πόντους καλωσορίσματος στις κάρτες με άλλα προγράμματα επιβράβευσης.

Σημειώνεται ότι τα 10.000 yellows αντιστοιχούν σε 20 ευρώ δωρεάν αγορών στους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης.