A- A+
Κανονικά καταβάλλει αποζημιώσεις στους πελάτες της η Εθνική Ασφαλιστική
Κανονικά συνεχίζει την καταβολή των αποζημιώσεων στους πελάτες της η Εθνική Ασφαλιστική, παρά την επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στις τράπεζες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, σε όλους τους Γενικούς Κλάδους καθώς και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινή αποζημίωση των ασφαλισμένων της καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων της.

Επίσης, έχει φροντίσει για την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι αποζημιώσεις

Για το χρονικό διάστημα από 29/6/2015 έως και σήμερα, η Εταιρία κατέβαλε για αποζημιώσεις ασφαλισμένων πάνω από 4.000.000€.

Σε ότι αφορά στην είσπραξη ασφαλίστρων η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί παρέχοντας, στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υπάρχουσες συνθήκες, τη μέγιστη δυνατή ευελιξία προς τους ασφαλισμένους της, οι οποίοι έχουν πολλαπλές επιλογές για την καταβολή των ασφαλίστρων:

  • κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρίας μέσω Internet ή Phone Banking,
  • μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας,
  • μέσω κατάθεσης σε ATM τραπεζών,
  • μέσω πάγιων εντολών πληρωμής ασφαλίστρων

Τα συμβόλαια ΙΧ

Η Εταιρία, κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες, για το διάστημα έως την Κυριακή 12/07/2015, δεν θα προβεί σε ακυρώσεις συμβολαίων, ιδιωτών πελατών της.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στέκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ανθρώπους της, παραμένει ισχυρή.

Για τη συνεχή ενημέρωσή σας επισκεφθείτε το site της Εταιρίας (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή καλέστε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 18189.