A- A+
Καλοκαιρινά δώρα και εκπλήξεις για κατόχους premium καρτών Mastercard
Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τους κατόχους των Premium καρτών της Mastercard το καλοκαίρι στα Matsuhisa Athens & Mykonos restaurants και στο ξενοδοχείο Belvedere Mykonos.

Σύγκριση Επιτοκίων

- Νέες κάρτες για αγορά
- Μεταφορά υπολοίπου

Συγκεκριμένα, από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, η MasterCard θα ομορφαίνει το καλοκαίρι των κατόχων Premium καρτών (Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard), προσφέροντάς τους ‘ανεκτίμητες’ εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτών Gold, Platinum και World MasterCard αλλά και η παρέα τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δροσερά cocktails που δημιούργησε η Belvedere Vodka, δωρεάν με κάθε πληρωμή που θα πραγματοποιήσουν στα εστιατόρια Matsuhisa στην Αθήνα αλλά και στη Μύκονο.

Ακόμα, το ξενοδοχείο Belvedere Mykonos θα καλωσορίζει τους Premium κατόχους καρτών MasterCard με καφέ, τσάι και βουτήματα, ενώ στο δωμάτιο θα τους περιμένει καλάθι με φρούτα εποχής. Η διαμονή των Premium κατόχων MasterCard στο μαγευτικό ξενοδοχείο θα ολοκληρώνεται με ένα αποχαιρετιστήριο δώρο έκπληξη!

Η κυρία Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε φέτος για πρώτη φορά το καλοκαίρι σε συνεργασία με τα εστιατόρια Matsuhisa καθώς και με το ξενοδοχείο Belvedere στη Μύκονο. Σε μια τόσο πολύτιμη περίοδο όπως αυτή των διακοπών, βασικός σκοπός της MasterCard είναι να ομορφύνει ακόμη περισσότερο τις πραγματικά ‘ανεκτίμητες’ καλοκαιρινές στιγμές των Premium κατόχων MasterCard, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια και δώρα».