A- A+
Καύσιμα με έκπτωση 5% με κάρτες Marfin - Κέρδος έως €360 ευρώ
Τη δυνατότητα μόνιμης έκπτωσης 5% επί της αξίας των καυσίμων που αγοράζουν, έχουν οι κάτοιχοι των καρτών της Marfin Egnatia Bank, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε η τράπεζα με την Aegean Oil.

Όπως ανακοινώθηκε, η Marfin Egnatia Τράπεζα σε αποκλειστική συνεργασία με την Aegean Oil, εμπλουτίζει το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού, προσφέροντας επιστροφή 5% σε αγορές που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα πρατήρια Aegean.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Marfin Visa (Blue, Gold, Platinum, Cool) και Marfin MasterCard (Standard, Gold), θα μπορούν στα επιλεγμένα πρατήρια Aegean να κερδίζουν επιστροφή 5% της αξίας των αγορών τους, καθώς επίσης και να εξαργυρώνουν τις δωροεπιταγές του προγράμματος.

Τα επιλεγμένα πρατήρια Aegean που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αναφέρονται και θα επικαιροποιούνται στο site της Τράπεζας, www.marfinbank.gr.

Η τράπεζα υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού συνεχίζει να επιβραβεύει τους κατόχους πιστωτικών καρτών της σε όλες τις αγορές με επιστροφή έως και 5% και τελικό όφελος έως και 360 ευρώ το χρόνο (μέχρι του ποσού των 30 ευρώ ανά μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Marfin Egnatia Τράπεζας ή επικοινωνήστε στο 801-111-8-111.

Για σύγκριση όλων των πιστωτικών καρτών και των προγραμμάτων μεταφοράς υπολοίπου, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.