A- A+
Καύσιμα κίνησης στην ΕΚΟ με 3% €πιστροφή πληρώνοντας με το Eurobank Wallet έως 14/10

Όφελος 3% στις αγορές στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank που θα κάνουν χρήση του Eurobank Wallet για την πληρωμή τις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος γίνεται για το e-wallet της τράπεζας που λειτουργεί σε κινητές συσκευές Android και επιτρέπει την εκτέλεση συναλλαγών και σε φυσικά POS χωρίς τη χρήση κάρτας.

Η προσφορά ισχύει από 08.10.2020 έως και 14.10.2020 για αγορές που κάνετε ανέπαφα σε POS στα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ με τις ψηφιοποιημένες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες σας Eurobank Mastercard που έχετε συνδέσει στο Eurobank Wallet.

Σε αυτό το διάστημα οι χρήστες της εφαρμογής θα κερδίζουν σε κάθε τους συναλλαγή το 3% της αξίας της.

Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές από τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ χωρίς τη χρήση του Eurobank Wallet.

Πώς λειτουργεί το Eurobank Wallet

Tο ψηφιακό πορτοφόλι Eurobank Wallet, το οποίο επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών χωρίς χρήση κάρτας στη φυσική μορφή της.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία μέσα από το Eurobank Mobile App και κάντε αγορές ανέπαφα σε POS με το κινητό σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.  

 Κρατάτε το κινητό σας σε μικρή απόσταση από το POS. Με το 4-ψήφιο PIN του Mobile App ή δακτυλικό αποτύπωμα κάνετε την ταυτοποίηση.

Μπορείτε να κάνετε έως και 10 συναλλαγές διαδοχικά χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Για να κάνετε κι άλλη ανέπαφη συναλλαγή στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε με το κινητό σας στο διαδίκτυο.

Στις αγορές σας με το Eurobank Wallet συμμετέχετε κανονικά στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή. Δηλαδή συλλέγετε και εξαργυρώνετε ευρώ Επισστροφή, όπως και όταν πληρώνετε με τη φυσική σας κάρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα η Eurobank θα ενεργοποιήσει και το Apple Pay για τους κατόχους των καρτών της με κινητό που έχουν λειτουργικό IOS.

Δείτε το video για το πως δουλεύει το Eurobank Wallet