A- A+
ΗSBC: Επένδυση με απόδοση ως 40% και εγγυημένο κεφάλαιο
Μία νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου που επενδύσει σε καλάθι ευρωπαίκών εταιρειών και δίνει τη δυνατότητα απόδοσης έως και 40% στην 5ετία σε ευρώ, προσφέρει η HSBC.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Πρόκειται για το επενδυττικό πρόγραμμα με την ονομασία λήξη «Europe Super 7» με μέγιστη συνολική μικτή απόδοση 40% σε ευρώ και 35% σε δολάριο ΗΠΑ και ελάχιστη συνολική μικτή εγγυημένη απόδοση 5%, για καταθέσεις και στα δύο νομίσματα.

Το προϊόν επενδύει σε ένα καλάθι μετοχών, το οποίο περιλαμβάνει εταιρείες με παγκόσμιο προφίλ που διαπραγματεύονται στις αγορές της Ευρώπης και συγκεκριμένα τις: AXA SA, Total SA, Rio Tinto PLC, Rolls-Royce Holdings PLC, UBS AG, Swatch Group AG, Vodafone Group

Η διάρκεια και η λογική του προϊόντος

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ ή δολάρια και παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου 2011.

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων της HSBC Ελλάδος.

«Σε ένα περιβάλλον διαρκούς μεταβολής, η Ευρώπη, μία οικονομική δύναμη μεγέθους καθοριστικού για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, αντιμετωπίζει τις νέες συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται τόσο εσωτερικά, όσο και στο διεθνές περιβάλλον.

Στην αγορά αυτού του μεγέθους και της σημαντικότητας, τον Απρίλιο του 2011, η HSBC πραγματοποίησε ανάλυση με τίτλο “Europe Super Ten – Portfolio Change” αναγνωρίζοντας τις πιο ενδιαφέρουσες εταιρίες στην Ευρώπη για τις οποίες η HSBC αξιολογεί θετικά την πορεία τους. Έτσι, με βάση τα δεδομένα της ανάλυσης δημιουργήθηκε η νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη Europe Super 7».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.