A- A+
ΗΡΩΝ: Γίνετε παραγωγός ρεύματος για μηδενικούς λογαριασμούς - Νέο πρόγραμμα

Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι καταναλωτές αποκτούν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά, ή και μηδενίζοντας, το κόστος του ρεύματός τους σε ετήσια βάση, δημιούργησε ο ΗΡΩΝ.

Η καινοτομία του προγράμματος ΕΝ.Α έγκειται στο ότι όλοι οι καταναλωτές (με παροχή χαμηλής τάσης), ανεξαρτήτως εάν είναι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές ακινήτου, μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Κι αυτό χωρίς να επιβαρύνονται με την εγκατάσταση και συντήρηση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Τι κερδίζετε

Πρακτικά, συμμετέχοντας στο ΕΝ.Α με το ποσό της επιλογής του, κάθε καταναλωτής αγοράζει έως και για 25 χρόνια την αντίστοιχη παραγωγή καθαρής ενέργειας που εξασφαλίζεται σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής επιτυγχάνει έκπτωση στο λογαριασμό του ρεύματός του, σαν να έχει εγκατεστημένο ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη του.

Στην ουσία, ο καταναλωτής, με την αρχική καταβολή του, την οποία θα μπορεί στη συνέχεια να αυξήσει, απολαμβάνει με τα σημερινά δεδομένα στην αγορά ενέργειας, μία «απόδοση» της τάξεως του 8,5% (η «απόδοση» κυμαίνεται ανάλογα με τις τιμές της ενέργειας).

Με αυτό τον τρόπο, ανάλογα με το ποσό συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΝ.Α, μειώνεται ή και μηδενίζεται το κόστος του ρεύματος.

ADVERTISEMENT

Διακοπή συνεργασίας

Το πρόγραμμα ΕΝ.Α συνδυάζεται με όλα τα ανταγωνιστικά εμπορικά προγράμματα του ΗΡΩΝΑ, τρέχοντα και μελλοντικά.

Στην περίπτωση δε που κάποιος αποφασίσει να διακόψει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, του επιστρέφεται το ποσό της συμμετοχής του εκτός από τις εκπτώσεις ΕΝ.Α που έχει ήδη λάβει κατά τη διάρκεια παραμονής του στο πρόγραμμα.

Η συμμετοχή στο ΕΝ.Α. θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας