A- A+
H πρόταση της ΕΤΕ για 3μηνη τοποθέτηση με απόδοση 0,50% - Η προϋπόθεση

Απόδοση 0,50%, τετραπλάσια των μέσων επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις, προσφέρει υπό προϋποθέσεις η νέα έκδοση προϊόντος εγγυημένου κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας.

Στην προκειμένη περίπτωση το κεφάλαιο είναι εγγυημένο στη λήξη του προϊόντος.

Αυτό δηλαδή που ρισκάρει ο καταθέτης είναι να χάσει τους τόκους σε περίπτωση που η συνθήκη του προϊόντος δεν επαληθευτεί.

Χάνει δηλαδή έως και 0,12% επιτόκιο στην περίπτωση που τοποθετούσε στο ίδιο διάστημα τα χρήματά του σε μία προθεσμιακή κατάθεση.

Πώς βγαίνει το 0,50%

Το 0,50% μπορεί να επιτεχυεθεί μέσω της νέας έκδοσης της σειράς προϊόντων «ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS» με την ονομασία «UR/USD Discrete Range+2M XIV».

Η διάρκεια της έκδοσης είναι 2 μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Για να λάβει ο επενδυτής τη μέγιστη απόδοση του 0,50%, θα πρέπει η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου να κινηθεί εντός ενός εύρους μετακύ -1,50% και +1,50% επί της αρχικής παρατήρησης.

Έτσι, ο πελάτης εισπράττει στην Ημερομηνία Λήξης του προϊόντος απόδοση:

• 0,50% εάν επιτευχθεί η παραπάνω Συνθήκη.

• Μηδενική απόοση σε κάθε άλλη περίπτωση.


ADVERTISEMENT


Ασφαλής επένδυση στο ΧΑ

Για τους πιο τολμηρούς που αναζητούν μεγαλύτερες αποδόσεις σε βάθος χρόνου, διατίθεται μία ακόμη έκδοση της σειράς ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Lillium 2Υ€lite+ XIV», με διάρκεια 24 μήνες και ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 30.000 ευρώ.

Δεν υφίσταται ελάχιστη εγγυημένη απόδοση.

Η τελική απόδοση μπορεί να φτάσει έως και το 12%, βάση της πορείας του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης του ελληνικού χρηματιστηρίου (FTSE/ATHEX Large Cap®).

Ειδικότερα, ο επενδυτής λαμβάνει κάθε έτος απόδοση που είναι το μέγιστο ποσοστό μεταξύ του 12% μειωμένου κατά το άθροισμα τυχόν αρνητικών μηνιαίων Μεταβολών του δείκτη του ΧΑ.

Για παράδειγμα:
(κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση)