A- A+
Υποχρεωτική η τακτική αλλαγή password και στο e-banking της Alpha Bank

Κάθε 3 ή 6 μήνες, κατ΄ επιλογήν τους, θα πρέπει να αλλάζουν από εδώ και στο εξής τον κωδικό εισόδου στο λογαριασμό e-banking τους, οι πελάτες της Alpha Bank, για λόγους ασφαλείας.

Πρόκειται για την τελευταία τράπεζα που καθιστά υποχρεωτική την αλλαγή password, καθώς εδώ και χρόνια Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς έχουν θέσει το μέτρο σε εφαρμογή.

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο, κατά την είσοδο σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία στην οποία κάνετε χρήση των κωδικών e- Banking (πχ. myAlpha Web, myAlpha Mobile, myAlpha Wallet, Bonus, Bleep) θα εμφανιστεί μήνυμα πως οι κωδικοί σας έχουν λήξει.

Αμέσως μετά θα πρέπει να τους αλλάξετε, μέσω του myAlpha Web ή του myAlpha Mobile, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Το Password θα σας ζητηθεί να αλλάξει, ακόμα και εάν χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες εισόδου Quick Login (χρήση 4-ψήφιου κωδικού ή χρήση βιομετρικών χαρακτηριστικών -Fingerprint ή Face ID για τις συσκευές που τα υποστηρίζουν).

Αλλάζοντας το Password σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βοηθάτε να θωρακιστούν οι υπηρεσίες της τράπεζας, ώστε να σας παρέχεται ενισχυμένη προστασία για όλες τις ψηφιακές σας συναλλαγές.