A- A+
Υπηρεσία μαζικών πληρωμών από την Alpha Bank
Μία νέα υπηρεσία μαζικών πληρωμών και εισπράξεων προσφέρους σε επιχειρήσεις πελάτες της η Alpha Bank, παρέχοντας ένα γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο διεκπεραίωσης συναλλαγών.

Αναλυτικότερα, η υπηρεσία Μαζικών Πληρωμών Alpha Mass Payments σας δίδει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε πληρωμές και εισπράξεις χωρίς κόστος μέσω του διαδικτύου.

Οι πληρωμές μπορεί να αφορούν:

  • Χρέωση λογαριασμού της επιχείρησής σας με πίστωση λογαριασμών τρίτων (π.χ. Μισθοδοσία, Πιστώσεις Συνεργατών και Προμηθευτών σας)
  • Πίστωση λογαριασμού της επιχείρησής σας με χρέωση λογαριασμών τρίτων (π.χ. εισπράξεις από πελάτες σας).

Για τις μαζικές πληρωμές που πραγματοποιούνται δεν επιβαρύνεστε με αμοιβή προς την τράπεζα καθώς όλες οι παρεχόμενες συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας Alpha Mass Payments είναι δωρεάν.

Στην Υπηρεσία Alpha Mass Payments μπορείτε να έχετε πρόσβαση με τους προσωπικούς σας κωδικούς ασφαλείας, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Οι δυνατότητες

Στην υπηρεσία Alpha Mass Payments μπορείτε να:

1) Θέσετε επίπεδα εγκρίσεων για την εκτέλεση των πληρωμών της επιχείρησης σας (έως και δύο υπογραφές/επίπεδα εγκρίσεων

2) Αποστέλλετε νέες πληρωμές συμπληρώνοντας απλά τα ποσά των καταχωρημένων μισθοδοτούμενων/συνεργατών σας, ή κάνοντας upload αρχεία excel / txt μέσω της υπηρεσίας

3) Αποστέλλετε πληρωμές τόσο για άμεση όσο και για μελλοντική εκτέλεση

4) Παραλαμβάνετε απαντητικά αρχεία ολοκληρωμένων παλαιότερων εργασιών σας σε μορφή excel, txt, Rtf και PDF

5) Θέσετε Διαχειριστή της Υπηρεσίας ο οποίος διαχειρίζεται τους υπολοίπους χρήστες, τις εξουσιοδοτήσεις και τα αιτήματα τους