A- A+
International Life: Ασφάλιση ΙΧ από 159 ευρώ το εξάμηνο
Οικονομικά πακέτα με ασφάλιστρα που ξεκινούν από 159 ευρώ το εξάμηνο στην Αθήνα προσφέρει στους πελάτες της η International Life, η οποία κατέβαλε το 2012 αποζημιώσεις 18 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία διαθέτει τα πακέτα InEconomy και InValue, τα οποία προσφέρουν με ανταγωνιστική τιμολόγηση τις ακόλουθες καλύψεις:

• InEconomy: Σωματικές Βλάβες τρίτων και επιβαινόντων, υλικές ζημιές τρίτων, φροντίδα ατυχήματος, προσωπικό ατύχημα οδηγού και/ή ιδιοκτήτη, αστική ευθύνη τρίτων: κατά τη μεταφορά, από τη μετάδοση πυρκαγιάς, σε φυλασσόμενο χώρο, από διαρροή υγρών, ρυμούλκηση οχήματος συνεπεία ατυχήματος, ιατρικό συντονιστικό κέντρο και επείγουσα αερομεταφορά, αντικατάσταση οχήματος από τροχαίο, θραύση κρυστάλλων, τυχαίο άνοιγμα αερόσακου.

• InValue: Σωματικές Βλάβες τρίτων και επιβαινόντων, υλικές ζημιές τρίτων, φροντίδα ατυχήματος, προσωπικό ατύχημα οδηγού και/ή ιδιοκτήτη, αστική ευθύνη τρίτων: κατά τη μεταφορά, από τη μετάδοση πυρκαγιάς, σε φυλασσόμενο χώρο, από διαρροή υγρών, ρυμούλκηση οχήματος συνεπεία ατυχήματος, ιατρικό συντονιστικό κέντρο και επείγουσα αερομεταφορά, αντικατάσταση οχήματος από τροχαίο.

Ενισχυμένα πακέτα καλύψεων προσφέρουν και τα ασφαλιστικά προγράμματα InlifeMinimum, InlifeBasic, InlifePlus και InlifeFull. Τέλος, ενδεικτικό της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας αποτελεί το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις και παροχές σε όσους δεν χρειάστηκαν αποζημίωση.

Οι αποζημιώσεις του 2012

Πάνω από 18 εκατ. ευρώ σε συνολικές αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτου για το 2012 κατέβαλε η International Life, διεκπεραιώνοντας το 94% των ζημιών φιλικού διακανονισμού, ενώ στο 89% των περιπτώσεων δόθηκε αποζημίωση σε 5 ημέρες από την ολοκλήρωση του φακέλου.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, μέσα από τη διάθεση 6 πακέτων ασφάλισης αυτοκινήτου σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη και όλες τις κατηγορίες πελατών, η International Life καλύπτει ευρύ φάσμα αναγκών.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είναι από τις λίγες στην ελληνική αγορά που εφαρμόζουν εξελιγμένο μοντέλο παραμετρικής τιμολόγησης, με στόχο την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης προσέγγισης του πελάτη. Η παραμετροποίηση βασίζεται σε 6+1 στοιχεία: τη γεωγραφική περιοχή, τον κυβισμό, την ηλικία του οδηγού, την ηλικία του οχήματος, τη μάρκα και το μοντέλο και τέλος την επιβεβαίωση με την ΥΣΑΕ των παρελθουσών ζημιών.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος, «στην International Life κατανοούμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και των ασφαλισμένων για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μία ευρεία γκάμα λύσεων κατάλληλων για κάθε οικονομική δυνατότητα στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου».