A- A+
Interlife: Με 10 ευρώ το χρόνο σας μεταφέρει σε νοσοκομείο όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα

Ένα νέο πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας που σας εξασφαλίζει με πολύ χαμηλό ετήσιο κόστος τη διακομιδή σας σε νοσοκομείο όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, προσφέρει η Interlife Ασφαλιστική.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας MEDICAL Help, που αποτελεί μια πολύτιμη και εξαιρετικής σημασίας παροχή.

Συγκεκριμένα, ασφαλισμένος, σε περίπτωση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης, εξασφαλίζει την έγκαιρη μεταφορά του σε Νοσοκομείο, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Το κόστος του είναι ιδιαίτερα προσιτό. Ανέρχεται σε 10 ευρώ το χρόνο για ένα άτομο και σε 30 ευρώ για 4μελή οικογένεια.

Με αυτό το πολύ χαμηλό ασφάλιστρο έχει στη διάθεσή σας σύγχρονα μέσα μεταφοράς και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Κάλυψη και για κορωνοϊό

Η υγειονομική μεταφορά λόγω Αιφνίδιας Ασθένειας ή Ατυχήματος, πραγματοποιείται έγκαιρα και με ασφάλεια, με ασθενοφόρο ή ελικόπτερο ή ιδιωτικό αεροπλάνο, πάντα συνοδεία έμπειρου και εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα MEDICAL Help παρέχει την κάλυψη αεροδιακομιδής λόγω COVID-19 με ειδικό πιστοποιημένο αεροσκάφος.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, το Πρόγραμμα διαθέτει 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρίας.