A- A+
Interasco: Ασφάλιση υγείας από 9 ευρώ το μήνα - Οι καλύψεις
Προγράμματα υγείας με κόστος που μπορεί να αρχίζει από 9 ευρώ το μήνα προσφέρει στην ελληνική αγορά η ασφαλιστική εταιρεία Interasco, σε συνεργασία με ιδιωτικά νοσοκομεία.

Στη σημερινή εποχή η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπίσετε ολοκληρωμένα κάθε περιστατικό το οποίο θα επηρεάσει τη φυσικά σας κατάσταση, καλύπτοντας τις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες αλλά και τα έξοδα νοσηλείας.

Λύσεις για κάθε ανάγκη

Τα προγράμματα υγείας της Interasco σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας, καλύπτοντας την ασφάλεια υγείας του παιδιού και των συζύγων σας.

Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα προγραμμάτων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, βάσει της θέσης νοσηλείας που επιθυμείτε, του ποσού κάλυψης, τη συμμετοχή του ασφαλιστικού σας φορέα ή του ομαδικού ασφαλιστηρίου σας.

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη τόσο στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα ακόμη και την κατ’ οίκον νοσηλείας , όσο και στο εξωτερικό με την παροχή νοσηλείας εκτός Ελλάδος αλλά και ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα της εταιρείας διακρίνονται στις ακόλουθες γενικές κατηγορίες

  • Νοσοκομειακά Προγράμματα «New»

Τα πρωτοποριακά προγράμματα νοσηλείας New της Interasco ήρθαν για να εξασφαλίσουν εσάς και την οικογένειά σας, για οτιδήποτε σας συμβεί , είτε επιλέξετε τη νοσηλεία στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, προσφέροντάς σας τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης.

  • Νέο Προϊόν Πρωτοβάθμιας Φροντίδας «First Care»

Σας παρέχει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, για τις διαγνωστικές εξετάσεις και τις ιατρικές επισκέψεις που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για προγραμματισμένα αλλά και για έκτακτα περιστατικά, για την πλήρη στήριξη της υγείας σας.

Με αυτό τον τρόπο δεν αποκτάτε απλά μια κάρτα ασφάλισης υγείας αλλά ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό προϊόν πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης που εξασφαλίζει εσάς και την οικογένειά σας.

Ταυτόχρονα, αποκτάτε ένα επιπλέον κεφάλαιο προστασίας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από σοβαρά περιστατικά ατυχήματος.

Τα συμβεβλημένα νοσοκομεία είναι τα εξής:

→ ΌΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
→ METROPOLITAN HOSPITAL
→ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
→ EUROMEDICA
→ ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ
→ MEDITERRANEO
→ ΠΑΙΔΩΝ-ΜΗΤΕΡΑ