A- A+
Οικονομική ασφάλιση στεγαστικού από την International Life
Φθηνή ασφάλιση δανείου κατοικίας προσφέρει η International Life, με το πρόγραμμα Home Loan, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν προχωρήσει σε αγορά κύριας ή εξοχικής κατοικίας με σύναψη τραπεζικού δανείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα παρέχει μια εναλλακτική στην υποχρέωση του δανειολήπτη για ασφάλιση του δανείου του, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, το Home Loan προσφέρει μια σειρά καλύψεων για διάφορες περιπτώσεις περιστατικών, όπως πυρκαγιά, έκρηξη, σεισμός κλπ.

Επίσης, εξασφαλίζει ευελιξία στη διαμόρφωση του πακέτου, καθώς ο δανειολήπτης έχει τη δυνατότητα επιλογής συμπληρωματικών - προαιρετικών καλύψεων.

Ενδεικτικό κόστος

Σύμφωνα με την International Life, τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, καθώς στόχος του προϊόντος είναι να διευκολύνει τον ήδη επιβαρυμένο δανειολήπτη στεγαστικού δανείου.

Ενδεικτικά, για κατοικία (κτίριο) 100 τετραγωνικών μέτρων, με κεφάλαιο κάλυψης 100.000 ευρώ, το κόστος ασφάλισης ανέρχεται το ποσό των 140 ευρώ ετησίως.

Όπως σημειώνει ο κ. Γιάννης Μπράβος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου International Life:

«Σχεδιάσαμε το νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Home Loan στοχεύοντας στην οικονομική ελάφρυνση των δανειοληπτών.

Σε μία περίοδο όπου οι πολίτες καταβάλλουν πρόσθετη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τις δανειακές υποχρεώσεις τους, η International Life τους προσφέρει τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τη κατοικία τους με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι το Home Loan μέσα σε μερικούς μόνο μήνες έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία, η οποία επιβεβαιώνει την πολιτική μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασφαλισμένων».