A- A+
Υδρόγειος: Νέα προϊόντα ασφάλισης ΙΧ με δωρεάν υπηρεσίες
Ανανεωμένα προγράμματα και καλύψεις για την ασφάλιση του οχήματος διαθέτει η Υδρόγειος Ασφαλιστική, προσφέροντας στους πελάτες της μία σειρά από δωρεάν υπηρεσίες.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο (επιβατικό, αγροτικό και αγροτικό φορτηγό), για οικονομική, διευρυμένη ή πλήρη κάλυψη.

Τρεις τύποι προγραμμάτων

Συγκεκριμένα, διατίθενται τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων:

- ECO και BASIC, τα οποία απευθύνονται σε όσους επιθυμούν βασική και οικονομική προστασία, παρέχοντας, ωστόσο, επιπλέον σημαντικές καλύψεις, π.χ. ζημιές από ανασφάλιστο, προσωπικό ατύχημα, νομική προστασία, κ.α.

- EXTRA PLUS – ολοκληρωμένο πρόγραμμα με επιπλέον καλύψεις που περιλαμβάνουν τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής του οχήματος, π.χ. καλύψεις πυρός, κλοπής, φυσικών φαινομένων, κ.α.

- PREMIUM – νέο πλήρες πρόγραμμα, για όσους αναζητούν ασφάλιση υψηλών προδιαγραφών, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 20 καλύψεις, συμπεριλαμβανομένων της κάλυψης ίδιων ζημιών (μεικτή ασφάλιση), κακόβουλων ενεργειών, θραύσης κρυστάλλων καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση φωτιάς / κλοπής / ατυχήματος, κ.α.

Οι δωρεάν υπηρεσίες

Όλα τα προγράμματα πλαισιώνονται με δωρεάν υπηρεσίες και παροχές που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο επιπλέον προστασία και διευκόλυνση, όπως η Επείγουσα Αερομεταφορά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, Φροντίδα Επισκευής Οχήματος μετά από ατύχημα, σε συνεργαζόμενα συνεργεία, κλήση βοήθειας και άλλες δωρεάν υπηρεσίες μέσω του Ydrogios App, κ.α.

Επίσης, η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε τη νέα «Προσωπική Κάλυψη 24x365», η οποία μπορεί να προστεθεί προαιρετικά σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης επιβατικών, φορτηγών και αγροτικών φορτηγών οχημάτων, αντί της βασικής κάλυψης προσωπικού ατυχήματος οδηγού.

Η νέα κάλυψη παρέχει στον ασφαλισμένο ολοκληρωμένη προστασία για προσωπικό ατύχημα που μπορεί να του συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από το εάν οδηγεί ή όχι το όχημά του.

Online ασφάλιση με όφελος 40%

Μπορείτε να συγκρίνετε τα προγράμματα που προσφέρουν 21 ασφαλιστικές εταιρείες και να πετύχετε έκπτωση έως και 40% στο κόστος της ασφάλισης με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων του Moneyonline.gr.

Ελέγξετε online εάν το αυτοκίνητό σας φαίνεται ασφαλισμένο στην ειδική ιστοσελίδα του Επικουρικού Ταμείου.