A- A+
Η πρόσβαση των πελατών των πρώην Millennium, CPB και Τρ. Κύπρου στο e-banking (video)
Tους πελάτες και χρήστες του e-banking της πρώην Millennium Bank, της πρώην Cyprus Popular Bank και της πρώην Τράπεζας Κύπρου, στην Ελλάδα, υποδέχεται η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι νέοι χρήστες θα μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής του ομίλου Πειραιώς, η οποία φιλοξενεί ήδη χρήστες από 7 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο τραπεζικός όμιλος.

Αν είστε χρήστης του e-banking της πρώην Millennium Bank, πρώην CPB e-bank ή της 1bank, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες για τη σύνδεσή σας στο winbank web banking.

Για να συνδεθείτε στο winbank web banking καταχωρίστε το Username (User ID) και Password (Κωδικό Ασφαλείας) που χρησιμοποιούσατε για την σύνδεσή σας στο Millennium e-banking, CPB e-bank ή στην 1bank, εκτός κι αν έχετε ήδη λάβει διαφορετική ενημέρωση από την Τράπεζα για χρήση διαφορετικού User Id.

Βίντεο με οδηγίες

ΠΡΟΣΟΧΗ:

α) Εάν είστε ιδιώτης κι έχετε ήδη προσωπικούς κωδικούς winbank web banking, οι κωδικοί που τηρούσατε στο Millennium e-banking, στο CPB e-bank ή/και στο 1bank, καταργούνται και ισχύουν αποκλειστικά οι υφιστάμενοι κωδικοί της winbank.

β) Εάν είστε εταιρικός χρηστής της υπηρεσίας e-banking της πρώην Millennium bank, στο πεδίο «Username» θα καταχωρείτε τα «Corporateid.Κωδικό Χρήστη», όπου Corporate id: ο κωδικός πελάτη που τηρούσατε στη Millennium bank και Κωδικό Χρήστη: Ο κωδικός Χρήστη που τηρούσατε στη Millennium bank

γ) Δεν απαιτείται η καταχώριση του πεδίου "extraPIN" για τη σύνδεσή σας.

δ) Το Security Token της πρώην Cyprus Popular Bank, Ελλάδος και το DIGIPASS της πρώην Τράπεζας Κύπρου, Ελλάδος δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν και αντικαθίστανται από τον κωδικό extraPIN.

Τον κωδικό αυτό τον λαμβάνετε τη στιγμή της συναλλαγής είτε με ΔΩΡΕΑΝ SMS στο προδηλωμένο κινητό σας, είτε από την αντίστοιχη συσκευή extraPIN generator την οποία θα μπορείτε από την να προμηθεύεστε με μία μικρή ετήσια συνδρομή από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.