A- A+
Οι προσφορές επιβράβευσης με κέρδος ως 20% στην κάρτα σας που λήγουν 31/3 - Οδηγός

Σειρά προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης έως 20% για αγορές με κάρτα σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, εκπνέουν την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανταμοιβής που θα βρείτε. Στο πλαίσιο αυτό καλό θα ήταν να δείτε τη σχετική λίστα για να μην χάσετε το αυξημένο όφελος για αγορά που θα κάνατε ούτως ή αλλιώς το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, 31/3, εκπνέει και η περίοδος των εκπτώσεων, που σημαίνει ότι θα έχετε διπλό κέρδος, τόσο από την κάρτα σας, όσο και από μειωμένη τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη, τελευταία ημέρα του Μαρτίου, λήγουν οι ακόλουθες προσφορές:

  • Τρ. Πειραιώς - MediaMarkt

Η προσφορά ισχύει για αγορές στη Media Markt από 21 έως 31 Μαρτίου για μεγάλες οικιακές συσκευές, αξίας 349 ευρώ και άνω, πχ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, κουζίνα ή ψυγείο.

Σε κάθε σας αγορά θα κερδίζετε 100 yellows ανά 1 ευρώ συναλλαγής, που ισοδυναμεί με το 20% της πλρωμής σας.



  • Eurobank - ΠΛΑΙΣΙΟ

Η προσφορά ισχύει για αγορές στο ΠΛΑΙΣΙΟ από 16 έως 31 Μαρτίου για αγορές οποιασδήποτε οικιακής συσκευής, αξίας 199 ευρώ και άνω.

Ειδικότερα, σε κάθε σας αγορά κερδίζετε το 20% της αξίας της συναλλαγής σε ευρώ €πιστροφή



  • Public - MediaMarkt - Δωροεπιταγές

Τα καταστήματα Public και Media Markt, προσφέροντας δώρο έως 500 ευρώ για αγορές από 49 ευρώ και άνω ως το τέλος Μαρτίου.

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις αγορές με εκπτώσεις και ταυτόχρονα να πάρετε δώρο για τη συναλλαγή σας, που μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές.

Τα προϊόντα της MediaMarkt



  • Ασφάλεια οχήματος - Insurance market

Εκπτωση 20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων και μηχανών θα προσφέρει μέχρι την 1η Απριλίου η ασφαλιστική εταιρεία Apeiron, για online αγορές μέσω της πλατφόρμας του insurance-market.gr.

Τα συμβόλαια μπορούν να έχουν ημερομηνία έναρξης έως και τις 30 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει ότι εάν το συμβόλαιό σας δεν λήγει άμεσα, αλλά μέχρι το τέλος Απριλίου, έχετε τη δυνατότητα από σήμερα να κλείσετε το συμβόλαιό σας.