A- A+
Η Mastercard χαρίζει ένα πακέτο εκλεκτών τροφίμων ή online σεμινάριο από κορυφαίους σεφ, σε όσους κάνουν ανέπαφες συναλλαγές

Τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα πακέτο από εκλεκτά προϊόντα με βότανα, όπως και μία ανεκτίμητη digital γαστρονομική εμπειρία δίνει στους κατόχους καρτών που φέρουν το σήμα της η Mastercard.

Ο διακεκριμένος chef, Αστέριος Κουστούδης και η herbal specialist, Λέλα Βαβουράκη, σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στην ελληνική φύση, για να βρεθείτε πιο κοντά στον μαγικό κόσμο των βοτάνων και να γνωρίσετέ τις ευεργετικές ιδιότητές τους.

Μία εμπειρία γεμάτη ελληνικά αρώματα και γεύσεις, σε συνεργασία με το περιοδικό «Γαστρονόμος», που θα σας μυήσει στον χώρο των βοτάνων και στην χρήση τους στην κουζίνα, αλλά και στην καθημερινότητά σας.

Πώς παίνρετε μέρος

Συνλικά θα αναδειχθούν 35 τυχεροί που θα κερδίσουν ένα από τα δώρα του διαγωνισμού μέσω κλήρωσης.

Για να λάβετε μέρος δωρεάν στις κληρώσεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε ανέπαφες συναλλαγές με την κάρτα σας Mastercard το διάστημα από 9/11 έως και 15/12.

Όσο περισσότερες αγορές κάνετε τόσο αυξάνεται την πιθανότητα να κερδίσετε ένα δώρο, καθώς κάθε συναλλαγή σας δίνει και ένα λαχνό για συμμετοχή στην κλήρωση.