A- A+
Οι κάρτες με το μεγαλύτερο όφελος ανάλογα με το σούπερ μάρκετ που προτιμάτε

Σημαντικό όφελος στις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ μπορούν να έχουν οι καταναλωτές επιλέγοντας τη σωστή κάρτα για τις πληρωμές τους.

Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών των νοικοκυριών γίνεται στα σούπερ μάρκετ, η εκμετάλλευση των προγραμμάτων επιβράβευσης των τραπεζών μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ελάφρυνση του ετήσιου προϋπολογισμού τους.

Κι αυτό διότι μέσω των καρτών ένα ποσοστό κάθε συναλλαγής επιστρέφεται στην κάρτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Παράδειγμα

Αν υποθέσουμε ότι ένα μέσο νοικοκυριό πραγματοποιεί δαπάνες 500 ευρώ το μήνα σε σούπερ μάρκετ, τότε από τις συνολικές ετήσιες αγορές των 6.000 ευρώ, μπορεί να εξασφαλίσει δωρεάν ψώνια έως και 240 ευρώ.

Κι αυτό χωρίς να αλλάξει καμία του συνήθεια. Απλά θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη σωστή κάρτα στο σούπερ μάρκετ που έχει επιλέξει για τις αγορές του.

Δηλαδή δεν προτρέπουμε τους καταναλωτές να αλλάξουν σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν το κέρδος αυτό.

Αλλά να αλλάξουν τράπεζα. Είτε επιλέγοντας έναν καταθετικό λογαριασμό και χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα που τον συνοδεύει ή αποκτώντας μία νέα πιστωτική κάρτα.

Ποια κάρτα σας συμφέρει.

Για να δείτε ποια κάρτα σας συμφέρει για τις αγορές σας, ανάλογα με το σούπερ μάρκετ της επιλογής σας, ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

1. Μεταβείτε στο εργαλείο με τα προγράμματα επιβράβευσης του Moneyonline

2, Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που σας ενδιαφέρει (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) ή αφήστε κενή την επιλογή για να δείτε όλους τους τύπους καρτών

3. Εισάγετε το ποσό που δαπανάται κάθε μήνα στο σούπερ μάρκετ

4. Στην «Κατηγορία Δαπάνης» επιλέξτε σούπερ μάρκετ

5. Στο πεδίο «Επιχείρηση» επιλέξτε το σούπερ μάρκετ από το οποίο ψωνίζετε. Αν δεν περιλαμβάνεται στη λίστα επιλέξτε «Άλλες επιχειρήσεις».

Και τα αποτελέσματα βρίσκονται στην οθόνη σας!

Δοκιμάστε το εργαλείο μας