A- A+
Οι ευκαιρίες της ιδιωτικής ασφάλισης για σύνταξη και αστική ευθύνη
Τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της ιδιωτικής ασφάλισης στους τομείς σύνταξης και υγείας, καθώς και το ρόλο των προγραμμάτων αστικής ευθύνης στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα παρουσίασαν στελέχη της International Life.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του επιχειρηματικού συνεδρίου Insurance Money Conference 2011.

Συγκεκριμένα, τόσο ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Πρόεδρος International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όσο και η κα Αγλαΐα Πετσέτη, Product Management Director του Ομίλου, συμμετείχαν σε συζητήσεις ειδικών του ασφαλιστικού κλάδου.

Ειδικότερα στον τομέα της Αστικής Ευθύνης, η International Life προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα Γενικής, Επαγγελματικής και Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για κάθε είδους επιχείρηση, όπως:

- Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης,
- Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
- Πρόσθετη Κάλυψη Εργοδοτικής Ευθύνης

Τα προνόμια της αστικής ευθύνης

Αναφορικά με την αστική ευθύνη, η κυρία Πετσέτη είπε μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του panel:

«Στην International Life έχουμε δημιουργήσει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε είδους επιχείρηση, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η παρούσα χρηματοοικονομική συγκυρία, καθώς και το άνοιγμα πολλών επαγγελμάτων, συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι πιο δημοφιλείς επαγγελματικές κατηγορίες που επιλέγουν την ασφάλιση επαγγελματικής τους ευθύνης είναι γιατροί, φαρμακοποιοί, ασφαλιστές, δικηγόροι, λογιστές, συμβολαιογράφοι».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η International Life αποτελεί ένα πολύτιμο συνεργάτη τόσο για τον σύγχρονο επαγγελματία, μέσω της «εκπαίδευσης» του και της ενημέρωσης που προσφέρει αναφορικά με την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνης και κυρίως με τις λύσεις που προσφέρει μέσω των ειδικών προγραμμάτων της, όσο και τον ιδιώτη που επιθυμεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του, κυρίως εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων στο εθνικό σύστημα ασφάλισης και υγείας.