A- A+
Οι δύο τελευταίες εκδόσεις εγγυημένου κεφαλαίου της ΕΤΕ με προοπτική για απόδοση ως 12%

Στο επαναλανσάρισμα των δύο τελευταίων εκδόσεων εγγυημένου κεφαλαίου προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της με ασφάλεια να πετύχουν υψηλές αποδόσεις.

Με τα προϊόντα αυτά ο επενδυτής δεν ρισκάρει το αρχικό κεφάλαιο, καθώς αυτό είναι εγγυημένο στη λήξη του προϊόντος.

Αυτό δηλαδή που ρισκάρει ο καταθέτης είναι να χάσει τους τόκους σε περίπτωση που η συνθήκη του προϊόντος δεν επαληθευτεί.

Χάνει δηλαδή έως και 0,12% επιτόκιο στην περίπτωση που τοποθετούσε στο ίδιο διάστημα τα χρήματά του σε μία προθεσμιακή κατάθεση της Εθνικής Τράπεζας.

Τα χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων

Αναλυτικότερα, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει έως και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τα καταστήματά της τα ακόλουθα δύο επενδυτικά προϊόντα της σειράς «ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS»:

  • «UR/USD Discrete Range+2M XIV»

Η διάρκεια της έκδοσης είναι 2 μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Για να λάβει ο επενδυτής απόδοση του 0,50%, θα πρέπει η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου να κινηθεί κατά τους δύο μήνες εντός ενός εύρους μετακύ -1,50% και +1,50% επί της αρχικής παρατήρησης.

Έτσι, ο πελάτης εισπράττει στην Ημερομηνία Λήξης του προϊόντος απόδοση:

• 0,50% εάν επιτευχθεί η παραπάνω Συνθήκη.

• Μηδενική απόοση σε κάθε άλλη περίπτωση.



Ασφαλής επένδυση στο ΧΑ

Για τους πιο τολμηρούς που αναζητούν μεγαλύτερες αποδόσεις σε βάθος χρόνου, διατίθεται μία ακόμη έκδοση της σειράς ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Lillium 2Υ€lite+ XIV», με διάρκεια 24 μήνες και ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 30.000 ευρώ.

Δεν υφίσταται ελάχιστη εγγυημένη απόδοση.

Η τελική απόδοση μπορεί να φτάσει έως και το 12%, βάση της πορείας του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης του ελληνικού χρηματιστηρίου (FTSE/ATHEX Large Cap®).

Ειδικότερα, ο επενδυτής λαμβάνει κάθε έτος απόδοση που είναι το μέγιστο ποσοστό μεταξύ του 12% μειωμένου κατά το άθροισμα τυχόν αρνητικών μηνιαίων Μεταβολών του δείκτη του ΧΑ.

Για παράδειγμα:
(κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση)