A- A+
Οι δυνατότητες του νέου internet banking της Εθνικής Τράπεζας για επιχειρήσεις

Με σύγχρονη εμφάνιση, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εργαλεία, είναι διαθέσιμο στις επιχειρήσεις πελάτες της Εθνικής Τράπεζας το νέο Internet Banking της Εθνικής,

Πέρα από τις κλασικές δυνατότητες της ηλεκτρονικής τραπεζικής το Business Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας καλύπτει ακόμη περισσότερες ανάγλες γρήγορα και με ασφάλεια.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποιούσατε και στην παλαιά έκδοση, η οποία παραμένει και αυτή ενεργή μέχρι νεωτέρας..

Αναλυτικότερα, οι νέες λειτουργικότητες που είναι διαθέσιμες είναι οι εξής:

  • Μεταφορές χρημάτων

Πραγματοποίησε τώρα μεταφορές χρημάτων για τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε όλες τις τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Πληρωμές λογαριασμών

Πληρώστε προμηθευτές και τους λογαριασμούς της επιχείρησής σας με τη χρήση μηχανής έξυπνης αναζήτησης της εφαρμογής, ή με την εύρεση της πληρωμής από τις ταξινομημένες, ομαδοποιημένες κατηγορίες συναλλαγών.

  • Πληρωμές εισαγωγών

Τώρα μπορείτε μέσω της υπηρεσίας Trade Finance να πληρώσειτετιμολόγια εισαγωγών με άμεση αποστολή εμβασμάτων χωρίς καμία συνδρομή ή πρόσθετο εξοπλισμό.

  • Μισθοδοσίες

Πραγματοποιήστε πληρωμές μισθοδοσίας με χρήση αρχείου ή με λίστα που δημιουργείται μέσα στο περιβάλλον του Internet Banking.

  • Εγκριτικές ροές

Αναβαθμίστηκε το σύστημα εγκρίσεων ώστε να μπορείτε να καθορίζετε διακριτά τα όρια ανά θέση εργασίας που επιθυμετε, είτε για την καταχώριση των συναλλαγών είτε για την έγκρισή τους.

ADVERTISEMENT

  • Online αίτημα εκταμίευσης

Μέσω της υπηρεσίας Loan Disbursement, υποβάλλετε μέσω του Internet Banking αίτημα εκταμίευσης των επιχειρηματικών σας δανείων.

  • Online legalization

Η νέα αυτή λειτουργικότητα σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλετε ηλεκτρονικά αιτήματα για την ανανέωση και την τροποποίηση της γνωμάτευσης νομιμοποίησης και να επισυνάπτετε ψηφιοποιημένα τα δικαιολογητικά έγγραφα χωρίς να απαιτείται η προσκόμισή τους σε Κατάστημα.

  • Online repayment

Μέσω της υπηρεσίας Online Repayment, αποπληρώνετε με μια μόνο ηλεκτρονική συναλλαγή τις οφειλές για όλες τις επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

  • Push notifications

Μέσω του Mobile Banking ενημερώνεστε με notification στο κινητό σας για οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιείται από και προς τους επιχειρηματικούς σας λογαριασμούς.